Här kissar stjärnan ner sig i Superstars

Här kissar stjärnan ner sig i Superstars

  • Discovery+
Sofie Landgren
Uppdaterad 29 mars 2023 kl. 18:03 | Publicerad 27 mars 2023 kl. 21:03

"Jag känner hur det börjar rinna längst med benen"

I veckans avsnitt av "Superstars" på discovery + slutar en av tävlingarna med en liten olycka då mountainbike-cyklisten Jenny Rissveds tar i så att hon kissar ner sig.

Jenny Rissveds i superstars 2023
Jenny Rissveds. Foto: discovery+.

Hopprepstävling i "Superstars"

Åtta av Sveriges främsta atleter möts på vackra Cypern för att göra upp om vem som blir årets vinnare. I tuffa tävlingar och mot gästande utmanare kämpar slalomstjärnan Frida Hansdotter, mountainbike-cyklisten Jenny Rissveds, stavhopperskan Angelica Bengtsson, golfspelaren Helen Alfredsson, simmaren Lars Frölander, fotbollsspelaren Kennet Andersson, längdskidåkaren Mathias Fredriksson och längdhopparen Michel Tornéus.

I veckans avsnitt av "Superstars" på discovery + och Kanal 5 står en hopprepstävling på schemat. En tävlingsgren som slutar i ett lite oväntat resultat för mountainbike-cyklisten Jenny Rissveds.

Jenny Rissveds kissar ner sig i Superstars 2023
Jenny Rissveds. Foto: discovery+.

Jenny Rissveds kissar ner sig under tävlingen

När tävlingen avslutas kramar deltagarna om varandra efter en hård kamp. En kamp som tog lite extra hårt på Jenny och hennes blåsa.

– Jag skulle behöva en handduk för jag har kissat på mig, säger hon till produktionen.

– Jag kissar på mig, jag känner hur det börjar rinna längst med benen och det fortsätter ner mot fötterna. Jag undrar om det är första gången i Superstars historia som någon får gå och torka urin såhär. Men, äh, alla har väl kissat på sig någon gång, säger hon ganska obrydd med glimten i ögat.

En stor eloge till Jenny som inte låter blåsan stå i vägen för en potentiell tävlingsvinst. Missa inte Superstars, varje måndag på discovery+ och Kanal 5.

Mer läsning:

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL