Anders Lundin i BIANCA – berättar om lyxlivet på Robinson

Anders Lundins avslöjande i BIANCA – berättar om lyxlivet på Robinson

  • Discovery+
Axel Diedrichs
Uppdaterad 10 oktober 2023 kl. 06:10 | Publicerad 09 oktober 2023 kl. 08:10

"Jag är så bortskämd"

Hur är det egentligen att vara på Robinson som programledare? När Anders Lundin gästar BIANCA berättar han för Bianca Wahlgren Ingrosso om lyxlivet bakom kulisserna.

Under våren gjorde Anders Lundin sin comeback som programledare för Robinson på TV4 och nu har han varit iväg för att spela in nästkommande säsong. När Anders gästar BIANCA för att slå sig ned med Bianca Ingrosso berättar han om livet på ön, och hur det är för hans egen del. Utan att berätta hur mycket som har ändrats sedan han gjorde sin sista säsong för SVT år 2024, avslöjar han en hel del om hur lyxigt programledarlivet är i jämförelse med det som deltagarna har nere på stranden.  

Anders Lundins avslöjande i BIANCA – berättar om lyxlivet på Robinson
Foto: TV4.

Anders Lundin i BIANCA – berättar om lyxlivet på Robinson

Robinson beskrivs oftast som en enda lång plåga i kampen om den prestigefyllda statyetten. Men så är det då inte för alla som tar del av TV4:s produktion. Anders Lundin, som bevakar de stackarna från sin höjd, lider knappast särskilt mycket. När Bianca Ingrosso nosar efter bakom kulisserna-insikter berättar han gladeligen om det goda livet på ön: 

– Jag bor bäst. Dessutom bor jag på en kulle. Det är som en stugby där nere med alla nere i sina kolonistugor och sen på kullen bor jag i ett dubbelt så stort hus med utsikt och fönster och grejer, säger Anders Lundin i BIANCA och kan inte göra annat än garva när han berättar att även TV4-chefen bor där med honom.

På frågan om han har fler lyxgrejer ute på ön, svarar Anders följande: 

– Oh ja, jag är så bortskämd. On set så har jag med mig en kille, Joey, som springer med mig med parasoll. Var jag än går är det skugga, och han är där direkt! Sen har jag tält, som är nytt för i år, en matta för mina fötter, bilbatteri, fläkt, två kylväskor. En med frukt och en med is och två handdukar som är kalla att ta på mig. 

Vidare berättar Anders för Bianca och tittarna om tiden mellan inspelningarna, att det inte är så mycket dötid som en kanske föreställer sig. Mycket på grund av allt skvaller som reportrarna från stranden delar med sig av när han ska förbereda sig inför inspelning. 

– Det är som att läsa boken innan man ser filmen, säger han.

I avsnittet öppnar Anders Lundin även upp sig om när han hamnade i slagsmål på gymnasiet. Du ser hela avsnittet av "BIANCA" på discovery+. 

NÄSTA ARTIKEL