Anders Lundin berättar hur han ”nitade en jävel på käften” i BIANCA

Anders Lundin berättar för Bianca hur han ”nitade en jävel på käften”

  • Discovery+
Filmtopp
Uppdaterad 09 oktober 2023 kl. 07:10 | Publicerad 07 oktober 2023 kl. 20:10

Bianca Ingrosso kan enkelt klassa Lundin som "bad boy"

I veckans avsnitt av "BIANCA" får Anders Lundin chansen att visa upp sin inre bad boy för Bianca Ingrosso och tittarna. Det vore en underdrift att säga att han tar den.

Anders Lundin är aktuell med en ny säsong av det älskade programmet Allt för Sverige som har premiär på SVT den 15 oktober. Hans promotionturné har nu lett honom till att gästa BIANCA där det genast blir lekstuga med honom och programledaren Bianca Ingrosso. Likt många andra är hon nyfiken på att veta vilken gullig kille Anders egentligen är, eller om det döljer sig något rufft under skinnet på honom. Det leder till att han berättar om en hyfsat våldsam historia där han hamnar i bråk med bråkiga raggare.

Anders Lundin berättar hur han ”nitade en jävel på käften” i BIANCA
Anders Lundin visar sina Bad boy-kvaliteter i "BIANCA". Foto: discovery+.

Anders Lundin berättar för Bianca hur han ”nitade en jävel på käften”

I premiären av Jeopardy fick vi se Anders Lundin säga åt programledaren Mikael Tornving att "knipa käft". Ett okaraktäristiskt drag av den folkkäre programledaren, som gjort sig känd för att vara Sveriges mysigaste person. När han gästar BIANCA blir han utmanad att klara Bianca Ingrossos "bad boy-test", och hon blir, liksom vi andra, förvånad över vissa svar.

När Bianca frågar Anders om han har MC-kort svarar han nej och att han inte är intresserad av fordon. På frågan om Anders tagit droger vill han inte svara. När hon frågar om han "ghostat någon tjej" så vet han inte vad det är, men får det förklarat för sig och berättar då att han lämnat landet för att göra slut.

Än så länge är det fortfarande oklart hur mycket bad boy Anders Lundin egentligen är innerst inne. Då frågar Bianca honom om han någonsin slagit någon på käften, varpå han snabbt svarar: 

– Ja, det har jag. Det är klart att jag nitat nån jävel, säger Anders innan den ikoniska Cops-låten Bad Boys fyller salen och han börjar posera stöddigt på scenen.

– Det är flera gånger. Vafan, jag är uppvuxen i en förort. Det är klart att vi slog varandra på käften, säger han och fortsätter:

– Senaste gången var rätt länge sen. Det var på gymnasiet när det kom en massa bråkiga raggare, och så tänkte jag att det är bäst att jag slår till först, så slog jag till nån jävel. 

Anders Lundin berättar för Bianca hur han ”nitade en jävel på käften”
Klarar Lundin bad boy-testet? Foto: discovery+.

Så lyder domen

Bianca Ingrosso fortsätter att samla information om Anders Lundins stygga sidor genom att fråga om han någonsin varit intim med två kvinnor på en och samma dag. Det vill han, likt frågan om droger, inte heller svara på. Testets avslutande fråga handlar om han någonsin gått på strippklubb. Han berättar då att han inte tror sig ha varit på någon. 

Det verkar som att Anders slagsmålshistorik är tillräcklig för att klara Biancas test: 

– Jag tycker ändå att du är ganska så mycket bad boy, utropar hon till en jublande publik.

I "BIANCA" berättar Anders Lundin även om lyxlivet på Robinson-ön och den kommande säsongen av "Allt för Sverige". Avsnittet finns att streama på discovery+ och visas på Kanal 5 söndag klockan 21:00.

NÄSTA ARTIKEL