Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Älskar, älskar inte säsong 2

Älskar, älskar inte säsong 2 – Allt om nya säsongen!

  • Discovery+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 oktober 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 oktober 2021

Klart med ny säsong

Realityserien "Älskar, älskar inte" förnyas med nya avsnitt bekräftar Discovery+. Här är allt vi vet om "Älskar, älskar inte" säsong 2.

Discovery Networks Sweden planerar att fortsätta sin populära realityserie Älskar, älskar inte med en ny säsong. Premiären den 19 januari blev en stor favorit och tittarna suktar efter följa nya par.

– Vi är så otroligt tacksamma att vi har fått följa med paren på deras resor och fått lära känna dem. Programmet har fått ett otroligt mottagande och stort engagemang. Därmed känns det väldigt roligt att kunna berätta att vi har påbörjat en castingprocess och att vi planerar för en andra säsong, skriver Ulrika Bokstad, exekutiv producent.

En plats i tittarnas hjärta

Att den älskade serien fortsätter kommer nog inte som någon större överraskning. Enligt Ulrika Bostad har serien blivit en stor favorit på Discovery+. Till Expressen säger hon att Älskar, älskar inte "verkligen har funnit en plats i tittarnas hjärta, som älskar att följa våra par och deras relationer.”

För den som inte har sett serien handlar den om åtta svenskar som har blivit upp över öronen förälskade i någon från ett annat land. Nu planerar deras partner att flytta till Sverige för kärlekens skull – hur ska det gå? Kommer paren att överleva kulturkrocken. Inte minst det kyliga klimatet.

Favoriter tillbaka i Älskar, älskar inte säsong 2

Älskar, älskar inte
Foto: Discovery+

 

Nu är det klart att allas vår Tony Bjuv återvänder i den nya säsongen där han fortsätter att kämpa med att återförenas med sin kärlek Christy, som bor tvärs över jordklotet. Likaså kommer vi att få hans bonusmamma Annika – till mångas stora glädje.

– Första säsongen av Älskar, älskar inte var ett mycket roligt äventyr. Därför blev jag glad när frågan om säsong 2 kom, där vi fortsätter följa min och Cristys resa. Det känns väldigt spännande! Jag är så glad för all positiv respons som vi och Annika har fått. Vi skapar minst sagt minnen för livet, säger Tony i ett pressmeddelande.

Då har nya säsongen premiär

Exakt premiärdatum är ännu inte spikat, men det är klart att Älskar, älskar inte säsong 2 landar på Discovery+ och Kanal 5 under våren 2022. Det gäller med andra ord att hålla ut ett tag till!

För mer läsning se vår lista med de hetaste TV-programmen just nu!

NÄSTA ARTIKEL