Digitala eventet DC FanDome återvänder i höst

Digitala eventet DC FanDome återvänder i höst

Uppdaterad 12 maj 2021 kl. 08:47 | Publicerad 29 april 2021 kl. 16:00

DC-fans får ta del av nyheter via ett digitalt event även i år.

Efter succén som DC FanDome blev förra året står det nu klart att det blir ett digitalt konvent för DC-fans även kommande höst, rapporterar The Hollywood Reporter.

Förra året bjöd DC FanDome på trailerpremiärer för "The Batman" och "Zack Snyder’s Justice League", och även teasers för de kommande The Suicide Squad- och The Flash-filmerna.

Skillnaden mellan FanDome och andra konvent under pandemin är att panelerna vanligtvis bara har lagts upp på Youtube, medan FanDome-tittare förra året var tvungna att sitta och vänta framför skärmen för att exempelvis få den första glimten av Robert Pattinson i den nya Batman-filmen – med andra ord inte helt olikt hur det hade varit för fansen om de kunde besöka konventet i verkligheten.  

Eventet DC FanDome nådde förra året 220 olika länder och de 25 panelerna fans kunde ta del av samlade ihop över 22 miljoner visningar under livesändningarna, i kombination med folk som tittade på inspelningarna i efterhand.

Nu har DC gått ut med att eventet återvänder den 16 oktober 2021, så att superhjälte-fans återigen kan ta del av olika nyheter som rör DC Comics filmer och serier. 

VIDARE LÄSNING: Kommande filmer och serier från DC 2021

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL