Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Game of Thrones

Detaljer släppta kring nästa "Game of Thrones"-serie!

Axel Diedrichs | Nyhet
20 augusti 2017
Axel Diedrichs | Nyhet
20 augusti 2017

Manusförfattaren Jane Goldman ger oss en liten bild av vad vi kan förvänta oss av nästa "Game of Thrones"-serie

Poster för Game of Thrones säsong 7

Det har länge varit snack om de eventuellt annalkande "Game of Thrones"-serierna. Eller ska jag säga serien? Innan visste vi att det var snack om hela fyra (!) kommande serier. Så är inte fallet. Däremot ser det fortfarande ut att bli fyra olika sorters produktioner.

LÄS OCKSÅ: De vidrigaste karaktärerna i "Game of Thrones"

I en intervju med IGN, berättar manusförfattaren till den kommande serien, Jane Goldman, att enbart en av de fyra planerade produktionerna kommer att bli TV-serie. Dessutom kommer den att utspelas innan "Game of Thrones" äger rum. Detta innebär att inga av de karaktärer vi så väl känner till idag kommer att medverka i spinoffen. Tidigare har vi alltså knappt vetat någonting kring hur HBO:s planer smids. Men idag är vi betydligt klokare!

I samma intervju berättar Jane Goldman att hon påbörjat sitt manusarbete på prequel-serien. Men på frågan ifall hon vet hur "Game of Thrones" slutar, svarar hon: "Jag borde verkligen inte svara på den frågan! Och ifall jag säger att jag gör det, vem vet vem som skulle tortera mig för svaren då!"

Ser du fram emot en "Game of Thrones"-prequel?

NÄSTA ARTIKEL