Det här är Meena i Paradise 2024

Det här är Meena i Paradise 2024

Karna Mahoney
Uppdaterad 26 april 2024 kl. 09:04 | Publicerad 15 april 2024 kl. 16:04

Meena drömmer om att bli Hollywoodfru

Norrköpingstjejen Meena är med och tävlar om guldet i årets upplaga av programmet "Paradise". Hon drömmer om att bli Hollywoodfru.

Meena Jameel i Paradise 2024. Foto: Pluto TV / Viaplay
Meena Jameel. Foto: Pluto TV / Viaplay

Lär känna Meena!

Meena Jameel, 27 år gammal från Norrköping, är med och tävlar i den nya säsongen av dokusåpan Paradise. Programmet som går ut på att skapa pakter och relationer till de andra deltagarna som kan ta dem hela vägen till final och chansen att vinna en halv miljon kronor. Precis som i första säsongen är det influencern Tone Sekelius som är programledare.

Om Meena vinner pengarna så ska hon ta första flyget bort för att hitta sin man och komma ett steg närmare hennes dröm att bli Hollywoodfru. 

Bortskämd uppväxt

Meena berättar i programmet att hon alltid har varit en bortskämd unge.

– Jag har ju aldrig fått ett nej av mina föräldrar, det har gjort mig till den personen jag är nu tror jag, säger Meena till produktionen om sin uppväxt. 

Att Meena är envis och inte villig att ge efter märks tidigt i programmet när hon hamnar i en retlig konflikt med sin partner om vem som ska få sitta och vem som ska få stå under säsongens första parceremoni. Men envisa själar verkar det finnas gott om i den nya säsongen av Paradise och konflikten slutar faktiskt denna gången med att Meena får ge med sig och vara den som står upp under säsongens första parceremoni. 

Meena Jameel i Paradise 2024. Foto: Pluto TV / Viaplay
Meena Jameel. Foto: Pluto TV / Viaplay

Planerna om hon vinner 

Meena drömmer om att bli Hollywoodfru, något hon insisterar på faktiskt är en riktig dröm att ha. Om Meena vinner pengarna så säger hon i programmet att hon ska resa så att hon kan hitta sin man. Och hon säger sig redan veta var hon kommer att hitta honom. 

– He´s American and I know that, säger Meena bestämt i programmet. 

Den nya säsongen av "Paradise" går att streama på Pluto TV.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL