Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Josh Brolin som Cable i Deadpool 2.

Deadpool-skaparen osäker om det blir en tredje film

David Lindahl | Nyhet
21 juli 2020
David Lindahl | Nyhet
21 juli 2020

Skaparen Rob Liefeld tvekar inför om det verkligen blir en tredje film.

Deadpool-skaparen Rob Liefeld är osäker på om det blir en tredje film, men är samtidigt tacksam för de två som har gjorts.

Den galna och våldsamma superhjälten Deadpool har på sitt eget speciella vis räddad världen i två filmer. Båda blev väl mottagna av såväl publik som kritiker och flyttade gränserna för grov humor och våld i en superhjältefilm.

Nu rapporterar NME att Deadpool-skaparen Rob Liefeld är tveksam inför en tredje film. Med Coronavirusets påverkan på filmbranschen tror han att det kommer att bli tufft att göra film när det har lagt sig. Disney har även nyligen köpt upp 20th Century Fox vilket också kan göra det svårt att inom kort få ut en ny film.

– Det kanske inte blir en till Deadpool-film och det är okej med mig. Jag har levt och fått två fantastiska upplevelser från dessa två filmer som jag är extremt stolt över, sa Rob Liefeld i en intervju med Collider.

Förutom Deadpool är Liefeld också väldigt exalterad över Josh Brolins karaktär Cable som han menar inte nödväntigtvis behöver Deadpool.

– Cable borde ha sin egen filmserie. Han klarar sig utan Deadpool och det har han gjort i flera år. Om Deadpool har varit i ungefär 330 serietidningar har Cable varit i runt 520. Jag vet för jag har räknat, sa Rob Liefeld till Collider.

Även om skaparen Rob Liefeld är osäker på en fortsättning för Deadpool har regissören David Leitch avslöjat att han ändå har några galna idéer för hur en tredje film skulle kunna se ut. Det återstår helt enkelt att se om vi får se dess idéer komma till liv eller inte.

Läs också om att Netflix vill göra en animerad serie om en samurajkanin.

NÄSTA ARTIKEL