Shazam! Fury of the gods

DC-stjärnan kritiserar dagens Hollywood-filmer: "skräp"

Eric Diedrichs
15 augusti 2023 kl. 14:11

Zachary Levi kritiserar drömfabrikens produktioner

Under den pågående strejken passar Zachary Levi, känd från bland annat "Shazam", på med att kritisera filmerna som görs i dagens Hollwyood.

För fyra år sedan belönades Zachary Levi med en Screen Actors Guild Award för sin roll i komediserien The Marvelous Mrs. Maisel. Samma år syntes han som superhjälten Shazam i David F. Sandbergs DC-film med samma namn.

Tidigare i år repriserade han sin superhjälteroll i Shazam! Fury of the Gods, som vid sin premiär blev den största floppen för en DC-film någonsin. Då skrevs det mycket om att han kallade filmkritiker för "sinnessjukt otrevliga", nu skapar stjärnan rubriker igen – men denna gången genom att attackera kvaliteten på dagens Hollywoodfilmer.

DC-stjärnan kritiserar dagens Hollywood-filmer: "skräp"

Det var när Zachary Levi talade på Fan Expo Chicago, som den 42-årige stjärnan passade på att ge en känga åt dagens filmstudior.

– Personligen tycker jag att majoriteten av det som kommer från Hollywood är skräp. De bryr sig inte tillräckligt mycket för att faktiskt göra det riktigt bra för er. Det gör de inte. Hur ofta ser man en trailer och tänker "Åh, herregud, det här ser så coolt ut!" och sedan när man ser filmen är det, "Var det detta jag fick?" De vet att när du redan har köpt biljetten så har de dina pengar. Det enda sättet för oss att ändra på detta är att inte gå och se skräpet. Vi måste aktivt välja bort skräpet. Det hjälper. Det kommer att hjälpa mycket, ska Zachary Levi ha sagt enligt Entertainment Weekly.

Skådespelaren har i dagsläget åtta kommande filmer enligt IMDb, där en av dem är den kommande Spy Kids-filmen.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL