Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
David Oyelowo i Captive

Boxaren Sugar Ray Robinsons liv blir film

Kristian Andersson | Nyhet
21 juni 2022
Kristian Andersson | Nyhet
21 juni 2022

Ännu en boxningsfilm att sätta tänderna i.

David Oyelowo kommer nu gestalta den legendariska boxaren Sugar Ray Robinson i ett kommande filmprojekt.

Brittiske skådespelaren David Oyelowo arbetar med en boxningsfilm som skildrar den legendariske amerikanske boxaren Ray Robinson, som gick under smeknamnet "Sugar Ray". Vi har tidigare sett Oyelowo i filmer som Selma och Jack Reacher. Skådespelaren kommer även hjälpa till i form av att skriva manus och producera. 

Den kommande boxningsfilmen kommer att heta Sweet Thunder och Orelowo berättar för Deadline att han har han väntat på denna roll i nästan 10 år, och 46-åringen menar att han fortfarande är i god form nog för att ta sig an rollen som Sugar Ray. 

Det finns många som menar att Sugar Ray är en av de största och mest legendariska boxarna genom tiderna. Under sin karriär gick han hela 201 matcher och vann 174 av dem. Sugar Ray är också känd för att ha umgåtts med den rika eliten och levde själv ett liv i lyx. 

Vi kommer även snart få se den brittiska skådespelaren i kommande filmen See How They Run, där han spelar mot den Oscarsbelönade skådespelaren Sam Rockwell samt andra tunga namn som Adrien Brody, Saoirse Ronan och Ruth Wilson.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL