Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
David Beckham och alla stjärnor i nya Vänner

David Beckham och alla stjärnor i nya Vänner

Matilda Lindblom | Nyhet
14 maj 2021
Matilda Lindblom | Nyhet
14 maj 2021

Det blir en stjärnspäckad återförening.

Den efterlängtade Vänner-återföreningen har fått en teaser trailer och gästerna som kommer att medverka har också blivit avslöjade.

Listan på alla stjärnor som kommer att medverka i den efterlängtade Vänner-återföreningen på HBO Max den 27 maj har nu avslöjats på Friends instagram sida. Men i kommentarsfältet syns även en del kritik till att David Beckham, Justin Bieber, Lady Gaga och andra stornamn som inte har något att göra med Vänner ska medverka. Trogna fans verkar vara upprörda att Cole Sprouse som spelade Ross son Ben och Paul Rudd som spelade Phoebes man Mike inte syns till på listan och oroas över att de andra stjärnorna: K-pop duon BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Mindy Kaling, Malala Yousafzai och Game of Thrones-stjärnan Kit Harrington ska stjäla rampljuset från originalmedlemmarna.

Men misströsta inte för Oh My God! Janice herself Maggie Wheeler, James Michael Tyler som spelade Gunther och Tom Selleck som spelade Richard dyker upp. Även Rachels syster Jill spelad av Reese Witherspoon, Joeys "hand-twin" Thomas Lennon, grannen som alltid stördes Larry Hankin och Ross & Monicas föräldrar Christina Pickles och Elliot Gould kommer att dyka upp.

Och självfallet är det originalmedlemmarna Courtney Cox, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt Le Blanc och David Schwimmer som står i centrum.  

VIDARE LÄSNING: 

Teaser till Vänner-återföreningen har släppts

 

 

NÄSTA ARTIKEL