Därför vägrar Lasse Kronér sin nya Allsången till TV: ”Tackade nej”

Därför vägrar Lasse Kronér ta nya allsången till TV: ”Tackade nej”

Axel Diedrichs
30 juni 2024 kl. 13:42

Ska improvisera inför publiken

I morgon är det premiär för "Lasse på Slottet", men huvudpersonen Lasse Kronér känner inget behov av att ta konceptet till TV.

Programledaren och scenprofilen Lasse Kronér, 61, har många års erfarenhet av att stå på scen för att underhålla en fullsatt publik. Men den här gången blir det kanske tuffare än någonsin förut. 

I morgon, måndagen den 1 juli, är det premiär för den nya showen Lasse på Slottet vars föreställningar ska äga rum på Tjolöholms slott en bit utanför Kungsbacka. Konceptet går ut på att Kronér ska framföra en hel del improviserade nummer, detta då publiken på plats får önska låtar.

– Varken jag eller publiken vet vad som ska hända, säger Kronér till Expressen via TT och konstaterar att "ingen vet vad som kommer att hända". 

Vill vänta med att göra "Lasse på Slottet" på TV

Hoppas du på att få se Lasse på Slottet hemifrån? Då kommer det att dröja en lång tid, om vi ska tro på Lasse själv. Han tackade nämligen nej till att ta formatet till rutan. Först och främst vill han fokusera på att sätta det riktigt bra på scen. 

– När Lotta Engberg gjorde Liseberg höll hon allsång i sex år innan det blev tv. På Skansen gjorde de det i 43 år innan det tv-sändes, säger han.

I slutet av juni ställde Lasse Kronér in sin medverkan i Bingolotto på grund av sjukdom, som han misstänker var covid. Men efter en snabb återhämtning är han helt frisk inför Lasse på Slottet

– Det känns skönt inför premiären.

Filmtopp önskar Lasse Kronér ett stort lycka till.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL