Där kräftorna sjunger leder biotoppen – här är hela listan

Där kräftorna sjunger leder biotoppen – här är hela listan

Filmtopp
Uppdaterad kl. 15:07 | Publicerad 29 augusti 2022 kl. 13:30

Filmatiseringen på bästsäljande boken slår allt motstånd

Sommarens allra sista biotoppen är här och vi kan konstatera att "Där kräftorna sjunger" leder listan. Nedan hittar du de hetaste filmerna på bio just nu!

Sett till hur populär boken av den 72-åriga debutanten Delia Owens är, kan vi knappast känna oss särskilt förvånade över att Där kräftorna sjunger nu leder biotoppen. För dig som inte känner till den, så följer handlingen en ung kvinna som vuxit upp helt för sig själv utanför en stad längs North Carolinas kust, där hon uppfattas som enstöring. När en ung man hittas mördad pekas hon tidigt ut som den skyldige, men snart avslöjas den egentliga sanningen om hennes liv.

Får sällskap av flera storfilmer

Precis som det tenderar att bli under somrarna är det även den här gången de amerikanska storfilmerna som dominerar biotoppen. På andra plats bakom Där kräftorna sjunger hittar vi den animerade succén Minioner: Berättelsen om Gru, som prenumererat på topp tre-placeringen sedan sin premiär i början på juli.

Nya Minioner-filmen följs av romantiska dramat After Ever Happy och flertalet blockbusters i storslagna Top Gun: Maverick, Jordan Peeles sluga skräckis Nope, superhjältefilmen DC League of Super-Pets med flera. På biotoppen hittar vi även prequelfilmen Orphan: First Kill som ger oss bakgrundsstoryn till den onda flickan Esther som vi först bekantade oss med i Orphan (2009).

Hela biotoppen just nu:

  1. Där kräftorna sjunger
  2. Minioner: Berättelsen om Gru
  3. After Ever Happy
  4. Top Gun: Maverick
  5. Nope
  6. DC League of Super-Pets
  7. Bullet Train
  8. Thor: Love and Thunder
  9. Orphan: First Kill
  10. Paw Patrol och Cat Pack

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL