Då släpps Ture Sventon och jakten på Ungdomens källa

Då släpps Ture Sventon och jakten på Ungdomens källa

Filmtopp
14 augusti 2023 kl. 15:00

Robert Gustafsson återvänder som mästerdetektiven

Väntan har varit lång, men snart är det premiär för den nya säsongen av" Ture Sventon". Men de som vill följa serien på linjär-TV får tålmodigt vänta.

Robert Gustafsson återvänder till TV4 som semmelkonnässören Ture Sventon i en ny säsong av den populära familjeserien. Serien kommer först att landa på TV4 Play innan den flyttar in hos kanalens linjärsändningar. Detta skriver TV4 i ett pressmeddelande.

− Att det skulle vara så kul att spela en så stel person som Ture Sventon kom som en överraskning för mig redan i första säsongen. Med grädde i mungipan jobbar hans hjärnceller för högtryck och med glöd och passion göder han bilden av sig själv som mästerdetektiven med den morotsblonda kalufsen, säger Robert Gustafsson.

Han fortsätter:

– Han vill med gamla hederliga metoder sätta Ville Vessla bakom lås och bom för all framtid. När det kommer till kärlek så blir han dock alltid totalt blockerad och handlingsförlamad. En stram men mycket varmhjärtad bakåtsträvare som är svår att inte älska, säger Robert Gustafsson.

Då släpps Ture Sventon och jakten på Ungdomens källa
Foto: TV4 / Gabriel Liljevall

Detta handlar Ture Sventon och jakten på Ungdomens källa om

Ture Sventon (Robert Gustafsson) och Matilda Jansson (Helena Bergström) driver en detektivbyrå där tristessen för tillfället är stor. Ville Vessla (Johan Glans) är fängslad och numera en god medborgare enligt egen utsago. Ture och Matilda löser bara tråkiga fall, men när barnen Ylva (Lycke Martin) och Dante (John Österlund) kontaktar dem förändras allt.

Barnens föräldrar har blivit kidnappade och Ture kastas in i ett nytt halsbrytande äventyr. Ylva och Dantes föräldrar är arkeologer och har funnit bevis på att Ungdomens källa existerar. Ture inser att ett vatten med kraft att föryngra människor inte får hamna i fel händer.

Ture Sventon och jakten på Ungdomens källa har premiär 8 september på TV4 Play. Endast med Plus. Sänds på TV4-kanalen nästa år.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL