Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Westworld säsong 3

Då kommer Westworld säsong 3

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
25 februari 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
25 februari 2020

Se den sprillans nya trailern nu

20 dagar och 20 avsnitt mellan dig och Westworld säsong 3. Nu kan du sen ny läcker trailer.

Idag, den 25 februari, är det exakt 20 dagar till premiären av den tredje säsongen av Westworld. Det finns 20 avsnitt i de två första säsongerna av den här kritikerrosade dramaserien tillgängliga på HBO Nordic, så nu om inte förr är det dags att se dem alla - ett om dagen - och ge sig in i Westworlds fantastiska universum. 


Den Emmybelönade dramaserien är tillbaka den 16 marsHBO Nordic med en tredje säsong i åtta avsnitt. Serien är en mörk odyssé om det konstgjorda medvetandets gryning och födelsen av en ny form av liv på jorden. Serien är skapad för tv av Jonathan Nolan och Lisa Joy, som också är exekutiva producenter.

Många spännande skådespelare.

Från tidigare säsonger återvänder Evan Rachel Wood som Dolores, Emmybelönade Thandie Newton som Maeve, Ed Harris som Man in Black, Jeffrey Wright som Bernard, Tessa Thompson som Charlotte, Luke Hemsworth som Stubbs, Simon Quarterman som Lee Sizemore och Rodrigo Santoro som Hector Escaton.

I den nya säsongen får vi också se flera nya skådespelare i ledande roller, bland andra Aaron Paul (Breaking Bad, Bojack Horseman), Vincent Cassel (Black Swan), Lena Waithe (HBO:s A Black Lady Sketch Show, Master of None), Scott Mescudi (HBO:s kommande We Are Who We Are), Marshawn Lynch (Brooklyn Nine-Nine), John Gallagher Jr. (HBO:s The Newsroom och Olive Kitteridge), Michael Ealy (Stumptown) och Tommy Flanagan (Sons of Anarchy).

De två första säsongerna av Westworld fick tillsammans 42 Emmynomineringar. Den andra säsongens 20 nomineringar slutade med tre vinster, bland annat för Bästa kvinnliga biroll i en dramaserie (Thandie Newton).

Förutom skaparna Jonathan Nolan och Lisa Joy är J.J. Abrams, Athena Wickham, Richard J. Lewis, Ben Stephenson och Denise Thé övriga exekutiva producenter. Produktionsbolaget är Kilter Films och Bad Robot Productions tillsammans med Warner Bros, baserad på filmen skriven av Michael Crichton.

Se den sprillans nya trailern för säsong 3 här: