Då kommer nya avsnitt av Squid Game: The Challenge på Netflix

Då kommer nya avsnitt av Squid Game: The Challenge på Netflix

Axel Diedrichs
Uppdaterad 05 december 2023 kl. 18:12 | Publicerad 24 november 2023 kl. 13:11
ANNONS
ANNONS

Streamingtjänsten bäddar för en rafflande final

Netflix portionerar ut avsnitten till realityserien "Squid Game: The Challenge". Här ser du när de kommande episoderna släpps.

2021 släpptes den sydkoreanska thrillern Squid Game som genast blev ett världsomfattande fenomen. Väntan på den andra säsongen har därför varit lång, och ännu har vi inte fått se den. Istället har Netflix släppt realityversionen Squid Game: The Challenge som hade premiär i onsdags, men de har valt att portionera ut avsnitten. Den som vill veta vilken deltagare som plockar hem vinstpotten på 4,56 miljoner dollar kommer att få vänta ett tag till.

Då kommer nya avsnitt av Squid Game: The Challenge på Netflix
Foto: Netflix.

Då kommer fortsättningen på "Squid Game: The Challenge"

I storsatsningen Squid Game: The Challenge följer vi likt i serien hundratals deltagare som ställs inför lika svåra som tvistade tävlingar – minus dödsfallen. Till slut kan det bara finnas en tävlande kvar, som då kommer att kamma hem multimiljonpotten. Vem det blir får vi dock inte se direkt eftersom Netflix valt att stycka upp säsongen. 

Sammanlagt består säsongen av tio stycken avsnitt, där fem av dem släpptes på premiärdagen den 22 november. Enligt samstämmiga uppgifter kommer fyra avsnitt att släppas om mindre en vecka, närmare bestämt den 29 november. Det stora finalavsnittet släpps den 7 december. Av allt att döma kommer det bli ett rafflande sådant mellan de deltagare som tagit sig genom eld och vatten för att nå dit.

När det gäller statusuppdateringen på den andra säsongen av originalserien Squid Game så kan vi berätta att inspelningen pågått sedan i juli månad. Den förväntas dock pågå i uppåt tio månader, vilket gör att vi inte kommer se fortsättningen dyka upp till våren. Förmodligen landar Squid Game säsong 2 på Netflix under den andra halvan av 2024.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL