Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Då kommer Escape Room 2

Då kommer Escape Room 2

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
02 mars 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
02 mars 2020

Flera månaders försening.

Förra året kom rysaren "Escape Room", som är en kuslig spinn på den underhållande aktivitet vi sett etablera sig över hela världen. Filmens uppföljare är på väg, men den blir försenad med några månader.

Stillbild ur "Escape Room" (2019).
Stillbild ur "Escape Room" (2019). Foto: Columbia Pictures.

"Find the clues, or die".

I första Escape Room följer vi sex stycken främlingar som finner sig i ett dödligt spel där de måste hitta svaren på olika gåtor för att vinna och ta sig därifrån vid liv. Filmen sålde gott om biljetter och gick med stor vinst, samtidigt som den fick övervägande positiv respons. Senare i år kommer Escape Room 2

Det blir en senare premiär än väntat för Escape Room 2. Vi hade tidigare förväntat oss att få se skräckis till sommaren, men nu rapporterar Deadline att uppföljaren släpps först 30 december

I en intervju med ComicBook.com berättar regissören Adam Robitel att vi kan förvänta oss mer av den spänning vi såg i första filmen, samtidigt som han utlovar stor kreativitet. 

Fenomenet Escape Room har blivit en omåttligt populär gruppaktivitet som finns överallt med olika sorters rum – från fängelsecellar till labyrinter. 

Relaterad läsning: 

5 vassa remakes på skräck-klassiker
10 sevärda filmer om dödliga lekar
Filmerna som skrämde mig som barn

NÄSTA ARTIKEL