Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Då kommer BoJack Horseman säsong 4

Då kommer "BoJack Horseman" säsong 4

Eric Diedrichs
Eric Diedrichs | Nyhet
10 juli 2017
Eric Diedrichs
Eric Diedrichs | Nyhet
10 juli 2017

Ständigt berusade BoJack Horseman återvänder snart till Netflix

BoJack Horseman sitter med en öl i handen på en trampolin vid en utomhuspol.

I ett pressmeddelande utannonserade Netflix att "BoJack Horseman" säsong 4 anländer hos streamingjätten den 8:e september 2017.

Idag har vi nöjet att meddela fans av den hyllade Netflix-serien BoJack Horseman att sensommaren bjuder på storartad underhållning. Ta fram kalendern, slå upp september månad och ringa in fredagen den åttonde. Det är nämligen då vår alkoholiserade favorithäst kommer tillbaka.

BoJack Horseman är en komediserie om den avdankade skådespelaren BoJack Horseman, som var stjärnan i en sitcom på 90-talet. Nu, ett par decennium senare, bestämmer han sig för att ge ut en biografi och anlitar spökförfattaren Diane (Alison Brie). Biografin blir en hit och startskottet på en comeback som ingen trodde var möjlig. Frågan är bara om den ständigt berusade och impulsstyrda BoJack verkligen kan uppehålla sin nystartade karriär.

RECENSION: BoJack Horseman – säsong 1

I serien möter vi färgstarka karaktärer som Todd (Aaron Paul), som gick på en fest hos BoJack för flera år sedan men aldrig gick hem, Den gula labradoren Mr. Peanutbutter (Paul F. Tompkins), som är BoJacks konkurrent och motsats, och BoJacks agent, den rosa katten Princess Carolyn (Amy Sedaris).

Rösten till BoJack Horseman görs av Will Arnett, som mest är känd för sin roll som Gob Bluth i TV-serien Arrested Development och för att göra rösten till "Lego Batman".

Om du, käre läsare, tillhör den skara som ännu inte har blivit frälst av detta ständigt missnöjda, cyniska och hopplösa hästansikte, gör dig själv tjänst och ge BoJack Horseman en chans. Detta är ett perfekt tillfälle att avnjuta seriens redan släppta 36 avsnitt.

LÄS MER: Filmtopp tipsar om sevärda animerade vuxenserier

Längtar du efter BoJack Horseman säsong 4?

NÄSTA ARTIKEL