Då har Venom 2 premiär

Då har Venom 2 premiär

Axel Diedrichs
Uppdaterad 07 juli 2021 kl. 13:00 | Publicerad 08 januari 2019 kl. 09:55

Trots kritiken är Venom 2 i arbete.

Tom Hardy och Venom
Foto: Sony Pictures

Berättelsen om Eddie Brock vars liv tas över av en symbiot, mottog rejäla spottloskor från både kritiker och fans. Men vad gäller biljettintäkter gick den lysande. Nu är "Venom 2" under utveckling och Kelly Marcel återvänder för att skriva manuset. 

Den första filmen fick övervägande negativ kritik och har i skrivande stund medelmåttiga 6.8/10 i betyg av drygt 200 000 röster på IMDb. Men sett till den stora publikskara filmen lockade till sig kommer vi att få se mer av antihjälten i solofilm-format.

Variety rapporterar att Venom 2 är i utveckling och att den har premiär i oktober 2020. Filmen skrivs av Kelly Marcel, som skrivit Fifty Shades of GreySaving Mr. Banks och just Venom. Hon kommer även att återvända i rollen som producent. De som inte gillade den första filmen kommer säkerligen att ställa sig skeptiska till uppföljaren eftersom en stor del av kärnan bakom kulisserna finns kvar.

Michelle Williams kommer tillsammans med Tom Hardy att återvända till sina roller, och likaså Woody Harrelson som den här gången kommer att gestalta Carnage. Ifall Reuben Fleischer kommer att återvända som regissör är oklart, han kan vara upptagen med att spela in Zombieland 2.

Vad tycker du om att "Venom 2" är i arbete? En som gillar "Venom" är Filmtopps skribent Fredrik Edström, som skrev ett försvarstal om filmen.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL