Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Då har Mia Skäringers nya show premiär på Netflix

Då har Mia Skäringers show premiär på Netflix

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
22 juni 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
22 juni 2021

Avig Maria blir en ny Netflix-föreställning för komikern.

Juni 2020 släppte Mia Skäringer succéföreställningen "No More F*cks to Give" på Netflix. Nu är det klart att en ny show har premiär på streamingtjänsten senare i sommar.

Mia Skäringer behöver knappast någon närmare presentation. Komikern har medverkat i TV-serier som Solsidan, vunnit tre Kristallen-priser och skrivit den hyllade romanen Dyngkåt och hur helig som helst

Förra året fick hon även en alldeles egen Netflixspecial där hennes succéföreställning No More F*cks to Give nådde en internationell publik. Nu bekräftar Netflix att de fortsätter sitt samarbete med Skäringer och att en ny special släpps senare i sommar.

Avig Maria – en vemodig hyllning

Showen i fråga heter Avig Maria och Skäringer beskriver den som en "vemodig hyllning till alla människor som kämpar med sig själva och varandra".

Om namnet klingar bekant beror det på att Skäringer turnerade med föreställningen Avig Maria… och sångerna jag gråtit till under 2015. Showen blev en stor framgång och sågs av över 60 000 besökare.

Mia Skäringers nya Netflix-show består av inspelat material från 2015. Via Netflix säger hon följande:

– Avig Maria, som nu för första gången visas på Netflix, är livmodern som gav näring till ”No More F*cks to Give”. Det är en mer komplex enkvinnoföreställning och en vemodig hyllning till alla människor som kämpar med sig själva och varandra. En något mera stillsam och eftertänksam föreställning om kärlek, rädslor, hälsostress, relationer och mänskliga tillkortakommanden. Självklart med gästspel av Tabita och Gulletussan..

Datumet för Mia Skäringers Avig Maria

Under dagen har Netflix även gått ut med premärdatumet för Mia Skäringers nya Netflix-special. Den 17 juli smäller det, så det är bara att ringa in i kalendern och göra sig redo för en fantastisk humorföreställning som, i klassiska Skäringer-anda, kantas av en hel del kloka ord.

Scrolla vidare för mer läsning eller spana in vår lista med svenska komedier du måste se!

NÄSTA ARTIKEL