Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Cyborg slut som filmkaraktär?

Cyborg slut som filmkaraktär?

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
07 januari 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
07 januari 2021

Skrivs ut ur kommande The Flash-filmen.

Ray Fisher vägrar att medverka i "The Flash" som släpps 2022 och nu tas hans karaktär Cyborg bort från filmen. Har vi sett det sista av superhjälten på vita duken?

Skådespelaren Ray Fisher har uppenbarligen en beef med DC:s VD Walter Hamada och vill av den anledningen inte medverka i kommande filmen om The Flash, som han var klar för att göra ett framträdande i. Fisher har flera gånger riktat arga meddelanden mot Warner Bros. via Twitter och antytt att han blivit illa behandlad under inspelningen på superhjältefloppen Justice League. Han har även hävdat att regissören Joss Whedon betett sig vidrigt och oprofessionellt bakom kulisserna. Whedon ersatte Zack Snyder som hoppade av produktionen på grund av personliga skäl. 

MER LÄSNING:

Tre versioner av Batman i The Flash-filmen

Nu kallar Fisher Hamada för lögnare och att han aldrig igen vill arbeta på en produktion under hans vingar. Därmed skrivs Cyborg ut ur manuset till The Flash. Han kommer heller inte att ersättas, uppger The Wrap.

Hamada tillsatte som VD först 2018, vilket var efter inspelningen av Justice League som släpptes 2017. Hans första DC-produktion var Aquaman och fick nyligen ett förlängt kontrakt på bolaget till 2023.

Sett till att Cyborg inte haft någon större roll i superhjälteuniversumet återstår det att se ifall hans avtryck i kommande "Zack Snyder's Justice League" räddar karaktärens vara i DC:s filmuniversum. Miniserien släpps på HBO Max under 2021.  

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL