Klart: nya Scream får uppföljare

Courteney Cox är med i Scream 6

Uppdaterad kl. 12:03 | Publicerad 18 mars 2022 kl. 12:03

Avslöjar i podcast

Under en podcast med Variety råkar Courteney Cox avslöja att hon kommer vara med i den sjätte Scream-filmen.

Scream 5, eller Scream som den egentligen bara hette, har hyllats som en av filmseriens bästa uppföljare. Succén märktes även bland biointäkterna, och trots att filmen hade premiär tidigare år är det redan klart att den sjätte filmen spelas in i sommar.

En av de som kommer vara på plats då är Courteney Cox. Under podcasten Just for Variety with Marc Malkin börjar hon först prata om den nya serien Shining Vale. Samtalet glider dock snart in på Scream-filmserien och när Malkin frågar henne om den nya filmen berättar Cox att hon kommer vara med.

– Jag fick manuset i går. Och jag har inte läst det än. Jag fick det nyss, säger hon. Cox säger också att filmen troligtvis kommer påbörja sin inspelning i juni i Kanada. 

Mycket mer än så verkar varken Cox eller någon annan veta om den nya filmen. Courteney Cox är den första, och än så länge enda, skådespelaren som vi nu vet kommer vara med i Scream 6. Med manuset nu ute, och ett inspelningsdatum som närmar sig, är det förmodligen bara en tidsfråga innan mer information släpps.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL