The Conjuring.

Conjuring 3 skjuts upp

23 juli 2020 kl. 12:00

Conjuring 3 försenas på grund av Coronaviruset.

Det är skräckfilmen "The Conjuring 3: The Devil Made Me Do It" som nu kommer att försenas mycket mer än den ursprungliga planen.

Den senaste tiden har flera filmen skjutits upp eller landat på streamingtjänster i stället. Nu har vi fått veta att den tredje Conjuring- filmen kommer att skjutas fram på grund av att för få går på bio just nu.

Conjuring 3 är den första av Conjuring filmerna där James Wan inte kommer att regissera istället kommer Michael Chaves hålla i rodret. Även fast James Wan hoppat av får vi trots allt se huvudkaraktärerna spelade av Vera Farmiga och Patrick Wilson igen berättar regissören själv via Twitter.

Det var sedan tidigare bestämt att Conjuring 3 skulle haft sin stora premiär i slutet av sommaren i september. Men nu skjuts hela projektet fram. Premiären är nu satt den 21 juni 2021. Filmens regissör Chaves berättar följande,

– Vår biopremiär har blivit framskjuten tills då vi hoppas ha kontroll över viruset som råder i världen. Vi har satt datumet 4 juni 2021 vilket känns som en evighet och jag förstår att folk blir frustrerade.

Läs också om att Taron Egerton ska göra en film om spelet Tetris.

 

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL