Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Cobra Kai.

Cobra Kai säsong 3 – allt om fortsättningen

David Lindahl | Nyhet
21 september 2020
David Lindahl | Nyhet
21 september 2020

Allt vi vet om den tredje säsongen av "Cobra Kai".

"Cobra Kai" återupplivade Karate Kid-franchisen och har nu gått i två säsonger. Den tredje är planerad för 2021 och här har vi samlat allt vi vet om fortsättningen.

Sedan Netflix i år tog över serien Cobra Kai har många nya tittare introducerats för martial arts och fortsättningen på den klassiska franchisen Karate Kid. Cobra Kai-serien utspelar sig decennier efter originalfilmerna och placerar de klassiska rivalerna Johnny Lawrence och Daniel LaRusso mot varandra igen.

I två säsonger ha publiken nu kunnat följa Johnnys Cobra Kai-studenter och Daniels. Men rollerna har varit ombytta och Johnny Lawrence som tidigare varit skurken i originalfilmerna, kämpar nu som en antihjälte. Samtidigt har Daniel blivit en framgångsrik bilförsäljare med världen framför sina fötter. Drama, romantik och rivalitet i en enda stor Karate Kid-mix. Men vad har den tredje säsongen att erbjuda?

"Säsong 3 och fortsättningen"

Ralph Macchio och William Zabka i Cobra Kai.
Ralph Macchio och William Zabka i Cobra Kai. Foto: Netflix.

Den andra säsongen av Cobra Kai slutade i en farlig kamp mellan Johnnys studenter och Daniels. Stjärnskottet Miguel skadades och båda äldre hjältars bittra rivalitet skapade återigen kaos.

I en tredje säsongen väntas handlingen fortsätta med bland annat vad som hände med Miguel och Johnny. Men Ralph Macchio som spelar Daniel LaRusso har också hintat på att serien kan ta franchisen tillbaka till Japan.

– Jag har varit i Okinawa i Japan för att filma den tredje säsongen av Cobra Kai. Jag kan inte prata mycket om det, men den kommer att dyka djupare ned i Miyagi-Do-karate. Vi kommer att lära oss lite hemligheter för det förflutna och vi filmade faktiskt i Okinawa, sa Ralph Macchio i en intervju enligt MovieWeb.

Det är oklart vilken typ av hemlighet som det väntas att Mr Miyaga ska ha att avslöja, men det kommer enligt Macchio att ta den tredje säsongen tillbaka till Japan, precis som den andra filmen också gjorde.

Den tredje säsongen kommer att ha premiär på Netflix under 2021. Läs också om allt vi vet om Ratched säsong 2.

För fler nyheter --> Scrolla vidare!