Ytterligare ett nytt par i Min mamma, din pappa: Jag är kär

Ytterligare ett nytt par i Min mamma, din pappa: "Jag är kär"

  • C More
Uppdaterad kl. 08:05 | Publicerad 03 maj 2023 kl. 08:05
ANNONS
ANNONS

Slutet i villan närmar sig och alla känslor kommer upp till ytan

I veckans avsnitt av “Min mamma, din pappa” på TV4 börjar tiden i villan lida mot sitt slut och det har blivit dags för alla att vara ärliga med sina känslor inför varandra när barnen får i uppdrag att ställa föräldrarna mot väggen med frågor. Relationerna mellan två av paren fördjupas ytterligare vilket leder till en ny första kyss.

OBS! Artikeln innehåller spoilers från dagens (3 maj) avsnitt av “Min mamma, din pappa” på TV4. 

Min mamma, din pappa 2023
Sigrid Åhs och Emil Berger. Foto: TV4

Känslorna och relationerna fördjupas

I veckans avsnitt av Min mamma, din pappaTV4 fördjupas relationerna ytterligare mellan Pia Hjälmcrona och Lennart Kingsson samt mellan Emil Berger och Sigrid Åhs. Pia och Lennart har sedan en tid tillbaka varit ett etablerat par i villan och känslorna växer sig enbart starkare mellan dem. De pratar om livet efter programmet och att de tycker allting känns rätt och inte ser något som helst problem med distans mellan där de bor.

Samma spår är Emil och Sigrid inne på, som på bara några dagar har kommit väldigt nära varandra.

– Jag är kär i Sigrid, det känns hur bra som helst, säger Emil

Emils mål med dagen är att få en första kyss av Sigrid, vilket han också lyckas med. Hon känner lika starkt för honom som han gör och efter att de haft en mysig stund tillsammans berättar hon förtjust för Pia att hon har en pojkvän nu. Senare i programmet har paret skrivit dikter till varandra och det blir känslosamt när Emil läser upp vad han känner för Sigrid. När de då omfamnar varandra vill hon att han aldrig ska släppa taget, vilket han lovar att inte göra. 

Min mamma, din pappa 2023
Annina Hohenthal och Jesper Andersson. Foto: TV4

Blir en konstig stämning

Barnen får i uppdrag att skriva frågor till föräldrarna som kommer att läsas upp senare under kvällen vid middagsbordet. Det som får störst fokus då är vilken relation Annina Hohenthal och Jesper Andersson har till varandra. Tidigare under dagen har de pratat och bestämt att de ska träffas utanför villan eftersom de inte hunnit dejta under tiden programmet varit, vilket de nu också berättar för resten av gruppen när frågorna läses upp. Det kommer dock fram att Tanja Madsen också har ett intresse för Jesper, vilket ingen förälder lagt märke till. Hon tycker det blir en konstig stämning efter att hon berättat att hon skulle kunna tänka sig att dejta Jesper efter programmet, men fokus hamnar istället enbart på honom och Annina

– Med tanke på vad jag svarade blev det ju en jätte-awkward situation. Det blev lite sjukt så och lite jobbigt så jag kände såhär "men vad har jag sagt, jag skulle inte ens ha sagt det där", säger Tanja

Det blir en överraskning för allihop att två stycken har intresse för Jesper och ingen verkar ha varit beredd på att alla känslor skulle komma upp till ytan i och med de frågor som ställdes angående vart folks intressen ligger. 

Min mamma, din pappa 2023
Tanja Madsen. Foto: TV4

Vänskapen påverkas negativt

Den konstiga stämningen fortsätter efter middagen när Tanja försöker prata med Annina eftersom de också står varandra närmast i huset, som vänner. Annina vill dock inte prata och vet inte vad hon ska säga när det nu visat sig att de har ett intresse för samma man. 

– Jag känner lite att hennes tillit till mig är nog lite rubbad. Det är ju någonting som kommer att påverka vår relation, säger Annina och syftar på vänskapsrelationen med Tanja

Annina önskar att hon själv hade fått vara den som berättade för Tanja att hon och Jesper pratat om sitt intresse för varandra och att de ska ses efter tiden i villan, istället för att det skulle komma fram vid bordet framför alla andra. Detta eftersom hon vetat om att Jesper varit Tanjas förstaval och därför känner hon nu oro över hur vänskapen ska påverkas. 

I nästkommande avsnitt av “Min mamma, din pappa” lämnar föräldrarna villan och återförenas med sina barn. De får dessutom veta att relationsexperterna i själva verket är barnen och att de sett allting som föräldrarna gjort i programmet. 

Missa inte fortsättningen av “Min mamma, din pappa” på TV4 på onsdagar. 

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL