Ett par lämnar Min mamma, din pappa: “Det är nu vår resa börjar”

Ett par lämnar Min mamma, din pappa: “Det är nu vår resa börjar”

  • C More
26 april 2023 kl. 06:04

Ett par lämnar villan och ett annat går på sin första dejt

I veckans avsnitt av “Min mamma, din pappa” på TV4 tar ett par beslutet att åka hem från villan då de känner sig färdiga där. Fast innan de får lämna möts de av en stor chock som de inte alls hade föreställt sig. Dessutom fördjupas känslorna mellan ett annat par som får gå på sin första dejt.

OBS! Artikeln innehåller spoilers från dagens (26 april) avsnitt av “Min mamma, din pappa” på TV4. 

Min mamma din pappa 2023
Stefan Brodin och Jessica Grusell. Foto: TV4

Början på en ny resa

I veckans avsnitt av Min mamma, din pappaTV4 tar Stefan Brodin och Jessica Grusell beslutet att lämna villan. Programledaren Linda Lindorff kommer dit och pratar med paret som berättar att de aldrig trodde att de skulle hitta kärleken i programmet när de först flyttade in i villan, men att de nu är väldigt förtjusta i varandra och längtar till att se hur livet på utsidan fungerar tillsammans. 

– Lite sorgligt, vemodigt att få lämna, men samtidigt jätteskönt att ta nästa steg. Det är väl nu det börjar på något vis, det är nu vår resa börjar, säger Stefan

De andra deltagarna kommer sakna paret och tycker att det är tråkigt att de lämnar programmet, men samtidigt är de väldigt glada för deras skull att de hittat varandra eftersom det är anledningen till varför de alla är där. Deltagarna avslutar med att ge paret en applåd för kärleken innan de lämnar. Det som de ser mest fram emot efter att de kommit ut är att få berätta för sina barn, men då har de ingen aning om att barnen ju redan vet allting. 

Min mamma din pappa
Foto: TV4

En stor chock för Stefan och Jessica

Linda säger till paret att hon har en överraskning och att det nu blivit dags för Stefan och Jessica att äntligen träffa relationsexperterna. De får därefter gå in i barnens hus där de möts av alla barnen som sitter tillsammans i soffan framför tv-skärmarna som visar föräldrarna i villan. Paret får en stor chock när barnen berättar att de övervakat föräldrarna dygnet runt. 

– Jag var ju ganska mycket i chocktillstånd där, förskräckt faktiskt, för jag tänkte bara shit har de sett oss och vad vi har gjort hela tiden, säger Jessica

De båda sitter sedan och pratar med sina respektive döttrar och berättar om sina känslor för den andre och hur bra de tycker att allting känns. Döttrarna stämmer in i det och tycker att utfallet inte hade kunnat bli bättre. 

– Jag tror verkligen att de är en perfect match, de är så, så fina tillsammans, verkligen, säger Jessicas dotter Frida Grusell Dambäck

Alla fyra lämnar sedan tillsammans. 

Min mamma din pappa 2023
Emil Berger och Sigrid Åhs. Foto: TV4

Första dejt

I villan fortsätter jakten på kärlek för de resterande föräldrarna och Sigrid Åhs får gå på en första dejt med Emil Berger. I förra avsnittet var de båda öppna med att de hade ett intresse för varandra, och nu får de chansen att fördjupa detta i och med en middagsdejt. De inser att de har mycket gemensamt, bland annat att de båda är kristna och hängivna sin tro. 

– Jag lär känna nya sidor av Emil varenda gång vi pratar. Ju mer jag lär känna honom, desto mer tycker jag han har att ge och ännu mer djup ser jag hos honom, säger Sigrid

Efter dejten fortsätter de spendera all tid i villan tillsammans och Emil ger bland annat Sigrid en massage i sängen. De kommer närmare varandra samtidigt som de andra föräldrarna diskuterar det eventuella parets relation. Det börjar dessutom bildas ett band mellan Jesper Andersson och Annina Hohenthal som han tycker är värt att utforska. 

I nästkommande avsnitt av “Min mamma, din pappa” fortsätter relationerna att fördjupas mellan flera av föräldrarna. 

Missa inte fortsättningen av “Min mamma, din pappa” på TV4 på onsdagar. 

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL