Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Wild Kids säsong 4 – Detta vet vi

Wild Kids säsong 4 – Då kommer den

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
14 april 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
14 april 2022

Gör dig redo för fler tävlingsäventyr!

Den tredje säsongen av C Mores älskade tävlingsprogram har nått sitt slut och nu längtar tittarna efter nästa. Då kommer Wild Kids säsong 4!

Det populära äventyrsprogrammet som visas på både TV4 och C More följer vi barn med starka pannben. I olika lag ställer de upp i tuffa utmaningar där alla delar samma mål, att kamma hem den där drömresan. I årets säsong rörde det sig om sammanlagt tolv barn fördelade i de två lagen Vargarna och Lejonen. De gjorde upp i vad som blev en intensiv kamp om att få åka på vildmarkssafari norr om polcirkeln. Med dem som programledare fick vi se den alltid så självklara Linda Lindorff

Nu är förberedelserna inför Wild Kids säsong 4 igång för full rulle. Produktionen har öppnat ansökan för barn som drömmer om att delta i nästa säsong av programmet. Vi får hoppas på att det blir en lika bra säsong som den vi fått se under den här våren.

Mer läsning:

När kommer Wild Kids säsong 4?

Det finns ännu inget specifikt premiärdatum, men sett till att ansökan för den nya säsongen nu är öppen, och att dessa programformat brukar gå som en klocka, så känner vi oss trygga med när vi får se Wild Kids säsong 4. Vi förväntar oss att den nya säsongen kommer ut någon gång i januari 2023.

Filmtopp uppdaterar dig så fort ett bekräftat premiärdatum dyker upp.

NÄSTA ARTIKEL