Vuxna människor

Vuxna människor säsong 2 – Detta vet vi

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad 03 november 2022 kl. 10:11 | Publicerad 02 november 2022 kl. 14:11

Återvänder nya komediserien?

Nu finns hela den den första säsongen av komediserien att streama på C More. Hoppas du på att få se "Vuxna människor" säsong 2? Filmtopp kikar på sannolikheten.

På nittiotalet släpptes komedifilmen med Felix Herngren. Nu har vi fått se hela den första säsongen av spinoff-serien, som låter oss komma in i huvudet på vuxna människor och hur deras tankegångar egentligen går. Har du sett klart alla avsnitt och vill veta ifall vi får Vuxna människor säsong 2? Vi på Filmtopp har tittat närmare på saken och känner oss övertygade om att en fortsättning blir av.

Vuxna människor säsong 2 – Detta vet vi
Carla Sehn och Felix Herngren. Foto: TV4 / C More.

Den andra säsongen av Vuxna människor är ännu inte bekräftad, men det mesta tyder på att vi får mer av serien. För det första har intresset varit stort bland tittarna, som kunnat se den både på TV4 och C More. För det andra har den stjärntäta produktionen även tagits emot väl av majoriteten av landets kritiker, där Filmtopp sjungit med i hyllningskören. 

Vidare är serien utvecklad av Felix Herngren och hans team bakom Solsidan, en av svensk TV:s mest populära långkörare genom tiderna. Han har tidigare sagt att man med rätt värld och karaktärer kan fortsätta en serie hur länge som helst. Detta behöver inte betyda att hans nya serie kommer få lika många säsonger som Solsidan, men det talar åtminstone för Vuxna människor säsong 2. 

Seriens första säsong upplevs som en det helt klart går att bygga vidare på. Det uttrycker inte minst Filmtopps recensent Sebastian Ahokas i sin recension som du finner längre ned i artikeln.

När kommer Vuxna människor säsong 2?

Förutsatt att det blir en till säsong av serien skulle vi vanligtvis förvänta oss att få se den samma tid på året under 2023. Men C More har visat sig vara något mer varierande med när de släpper uppföljande säsonger. HamiltonFartblinda och Jägarna är alla exempel på när tittarna fått vänta mer än ett år på fortsättningen.

Vi upplever det dock som att Vuxna människor säsong 2 vore en mindre komplicerad produktion att ta sig an än nämnda exempel, vilket gör oss mer hoppfulla om att den landar på streamingtjänsten under hösten nästa år. 

Filmtopp håller dig uppdaterad så fort vi får veta något kring seriens framtid.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL