Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Vit sand säsong 2 – Detta vet vi!

Vit sand säsong 2 – Detta vet vi!

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
03 september 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
03 september 2021

Mystiken tätnar i Vit sand

Den danska kriminalaren har snabbt blivit en favorit på C More. Och det är inte så konstigt: danskarna vet helt enkelt hur man gör. Nu undrar många om vi kommer att få se Vit sand säsong 2. Detta vet vi!

MER LÄSNING: 

Den första säsongen av Danmarks nya kriminalare Vit sand (originaltitel: Hvide sande) finns nu att streama på både C More och TV4 Play. I den försöker undercoverpolisen Helena och hennes kollega Thomas lösa mordet på en tysk surfare i en jylländsk fiskeby där förövaren fortfarande går fri. Serien har på kort tid fått stor uppmärksamhet och blivit en av de båda streamingtjänsternas hetaste deckare. Många undrar därför om vi kommer att få se en fortsättning på det hela. 

Trots att serien vuxit sig väldigt populär är det ännu inte bekräftat att vi får se Vit sand säsong 2. Men det är ingenting att ligga sömnlös över ännu. Serien hade sin premiär så nyligen som den 8:e augusti och vanligtvis dröjer sådana besked i upp till tre månader. I synnerhet när det är en helt ny produktion. 

Vi vet sedan tidigare att standarden för nya serier är att man utvecklar dem med en plan för minst tre säsonger. Vad gäller Vit sand finns det, som med många kriminalare, goda möjligheter att fortsätta. Utöver nya mordutredningar på kusten kan vi se framför oss hur relationen mellan de omaka detektiverna Helene och Thomas som inte allt för sällan gnider, fortsätter att utvecklas. För C Mores del vore det väldigt tacksamt med fler säsonger av serien som kompletteras deras utbud av somriga kriminalare perfekt. 

Vi vågar tro på att seriens goda respons och hållbara formalia gör det oundvikligt att vi får fler säsonger. Har vi rätt, så förväntar vi oss att Vit sand säsong 2 har premiär under samma tid på året 2022, det vill säga under sensommaren.

Filmtopp uppdaterar dig om seriens framtid.

NÄSTA ARTIKEL