Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Ture Sventon säsong 2

Ture Sventon säsong 2 – Då kommer den!

  • C More
Matilda Lindblom | Nyhet
20 maj 2021
Matilda Lindblom | Nyhet
20 maj 2021

C More avslöjar uppdraget för den nya säsongen.

Ture Sventon får en andra säsong i vinter på C More, avslöjar streamingsajten på sin Instagram. Robert Gustafsson återvänder som huvudrollen Ture Sventon för att leta efter ungdomens källa.

Ture Sventon och jakten på ungdomens källa är titeln på den andra säsongen av Ture Sventon som planeras att börja spelas in nu i vår för att sedan ha premiär på C More till vinter.

Den första säsongen hade titeln Ture Sventon & Bermudatriangelns hemlighet och handlade om Ture Sventon och hans ärkefiende Ville Vessla som tog dem till Bermudatriangeln.

Robert Gustafsson återvänder i huvudrollen som detektiven Ture Sventon återigen för att hitta sin fiende Ville Vessla spelad av Johan Glans med hjälp av Helena Bergströms karaktär Fröken Jansson.

Utöver det är inte mycket känt om handlingen eller vilka andra skådespelare från första säsongen som återvänder i den andra säsongen.  

Gustafsson avslöjar för Expressen att det är Sventons förkärlek för att klä ut sig till olika figurer som gör rollen intressant och rolig att spela vilket blir lite som skådespelaryrket i sig själv. 

VIDARE LÄSNING: 
Recension på Ture Sventon & Bermudatriangelns hemlighet

NÄSTA ARTIKEL