Trailer till nya Beck – Ett nytt liv

Trailer till nya Beck – Ett nytt liv

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad 25 december 2021 kl. 17:12 | Publicerad 29 november 2021 kl. 14:11
ANNONS
ANNONS

En första titt på vad som komma skall

Den 25:e december släpps första delen av de nya Beck-filmerna, som presenterar Valter Skarsgård till det populära deckaruniversumet. Se trailern till "Beck – Ett nytt liv" här!

https://www.youtube.com/channel/UC3BI4CO8tTmpE6difrU9xGQ/featured

MER LÄSNING:

I nya Beck-filmen Ett nytt liv hittas en kropp flytande i vattnet i närheten av Liljeholmen. Kroppen har tillhört en 39-årig dansk medborgare med ett gediget brottsregister och medlem i en ökänd dansk knarkliga. När hans bil påträffas i närheten av en misstänkt lokal, börjar Alex och Josef bevaka den. Där dyker snart en av danskens kollegor upp. Den danska ligan har försvagats under flera år efter ett stort ingripande och då många höjdare åkte i fängelse. Kanske är svenskarna redo att ta över nu? Ska Beckgruppen få ett gängkrig på halsen? Ligans ledare sitter i svenskt fängelse och den enda han vill prata med är Steinar Hovland.

Martin Beck är tillbaka till hela Beck-gruppens glädje. Martins dotter Inger är inte lika nöjd, men får acceptera sin pappas beslut att börja jobba. Martin vill leva mer och inte mindre. Steinar och Alex hittar tillbaka till sitt fina samarbete direkt när Steinar är tillbaka i Stockholm. Josef är dock inte lika nöjd. Oskar försöker med Tinder, men måste få hjälp av Jenny för att få lite snurr på dejtandet.

Se trailern till "Beck – Ett nytt liv" här:

På juldagen kan du se "Beck – Ett nytt liv" på C More.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL