The Spanish Princess säsong 3 – blir inte av

The Spanish Princess säsong 3 – blir inte av

  • C More
Filmtopp
17 november 2020 kl. 10:11
ANNONS
ANNONS

Starz-serien stannar vid sin andra säsong.

"The Spanish Princess" som finns att se på C More är inne på sin andra säsong. Till dig som undrar ifall kostymdramat kommer tillbaka för ytterligare fortsättning kan vi meddela att det inte blir fallet.

Det omtyckta perioddramat om den spanska prinsessan Catherine förnyades med en andra säsong bestående av åtta avsnitt som nu släpps ett i veckan. När den andra säsongen når sitt slut avrundas även serien, detta berättar dess showrunners Emma Frost och Matthew Graham för Town and Country Magazine.  

– Trots att serien avslutas på en historisk tid och plats som folk känner till, så tycker jag att den fortfarande slutar på ett dramatiskt sätt som kommer att överraska, säger Graham. 

Nej, det är ingen idé att hoppas på The Spanish Princess säsong 3. Fansen får istället hålla tummarna för en spinoff-serie. 

MER LÄSNING:

Senaste nytt på C More

10 bra biografiska filmer från 2010-talet

The Spanish Princess bygger på Philippa Gregorys bokserie där vi även hittar kända verk som The Tudors och The Other Boylen Girl. Det är ännu inte känt ifall TV-produktionsbolaget Starz planerar att producera en ny serie på böckerna – men nog finns det gott om underlag för dem att utgå ifrån. 

Filmtopp bevakar serievärlden noggrant och uppdaterar dig så fort det dyker upp spännande nyheter. 

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL