Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
The Real Housewives of Orange County – ny säsong nu på C More

The Real Housewives of Orange County – ny säsong nu på C More

  • C More
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
02 december 2021
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
02 december 2021

Streama säsong 16 av The Real Housewives of Orange County

Få realityserier är lika populära som "The Real Housewives"-franchisen – och nu kan vi glädja er med nyheten om att originalet, "The Real Housewives of Orange County", är tillbaka med en ny säsong på C More.

Hela 16 säsonger har det hunnit bli av The Real Housewives of Orange County Housewives-serien som blev starten på ett sällan skådat realityfenomen – och idag har den senaste säsongen haft premiär på C More.

I den nya säsongen får vi återigen följa med överklasskvinnorna från Orange County i deras extravaganta vardagsliv, som är fyllda till bredden av både drama och lyx. Heather Dubrow är tillbaka i serien efter ett uppehåll på fem år och intrigerna är som vanligt många.

LÄS OCKSÅ: Tv-svepet – veckans hetaste premiärer

Den 16:e säsongen har precis haft premiär i USA och tack vare C More får vi i Sverige ta del av nya avsnitt bara dagen efter att de släppts på andra sidan Atlanten.

The Real Housewives of Orange County var alltså den första serien inom realityfranchisen. Sedan seriens premiär år 2006 har det blivit flera fristående spinoffs, inklusive tittarfavoriter som Beverly Hills, Atlanta, New York City och New Jersey.

Utöver veckovisa nya avsnitt från säsong 16, kan du också streama säsong 13–15 på C More.

KOLLA IN: Det senaste om reality på Filmtopp

NÄSTA ARTIKEL