Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
The Missing säsong 5

The Missing säsong 5 – Detta vet vi

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
13 oktober 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
13 oktober 2021

Det ser mörkt ut för den populära deckaren

Nu har den fjärde säsongen av "The MIssing" tagit slut på C More. Många undrar om vi kommer att få se "The Missing" säsong 5… men det ser inte särskilt ljust ut.

The Missing är en populär brittisk och fransk deckarserie som nu rullar på C More. Många är vi som har följt serien med spänning tillsammans med huvudrollen Julien Baptiste (Tchéky Karyo).

Under åren har vi fått ta del av fyra stycken säsonger, men vad alla inte har vetat om är att detta i själva verket är två olika serier. The Missing OCH Baptiste. Där de två första säsongerna utgör The Missing (2014-2016) och de andra två Baptiste.

Baptiste är nämligen en spinoff där vi fortsätter att följa Julien på nya uppdrag. Men under C More har båda serierna gått under samma namn.

Kommer The Missing säsong 5?

Som det ser ut nu ser det inte ljust ut. Enligt IMDb består bara Baptiste av två säsonger och Tchéky Karyo har inga officiella planer för att återvända i rollen som Julien för en trejde gång. Men, som bekant, så ska man aldrig säga aldrig.

Hans karaktär är så pass omtyckt att det inte är omöjligt att en tredje serie rullar igång, det är bara inte särskilt troligt.

Spana istället in några av våra titlar på den här listan med sevärda deckare.

NÄSTA ARTIKEL