Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Sverige mot Norge – premiär i dag

Sverige mot Norge – premiär i dag

  • C More
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
11 januari 2022
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
11 januari 2022

Ny säsong av Sverige mot Norge.

Det är åter dags för årets viktigaste landskamp när svenska och norska skidprofiler ställs mot varandra i en ny säsong av "Sverige mot Norge".

LÄS MER:

Det första avsnittet av den tredje säsongen av Sverige mot Norge finns nu att streama på TV4 Play och C More. I det populära tävlingsprogrammet får vi följa svenska och norska stjärnor inom längdskidåkning och skidskytte, när de mäter sig mot varandra i diverse utmaningar.

Norge vann den första säsongen av programmet, men det är Sverige som är regerande mästare efter att det svenska laget, med Frida Karlsson i spetsen, senast besegrade det norska laget, anförda av Marit Björgen. Den nya säsongen programleds av just Björgen och hon delar uppdraget med Gunde Svan.

I den tredje säsongen ställer Sverige upp med ett namnkunnigt lag bestående av kärnan: Magdalena Forsberg, Stina Nilsson, Marcus Hellner och Anders Södergren, medan Norges kärnkvartett består av Thomas Alsgaard, Johannes Thingnes Bö, Astrid Uhrenholdt Jacobsen och Tora Berger.

Nytt för den här säsongen är att de båda lagen kommer att få löpande förstärkning av ytterligare några stjärnor under säsongen. Det svenska laget kommer att få stöd av Elvira Öberg, Martin Ponsilouma och Jörgen Brink, och det norska laget får förstärkning i form av Therese Johaug, Magnus Moan, Marthe Kristoffersen och Emil Iversen.

"Sverige mot Norge" finns att streama på TV4 Play och C More och sänds på TV4. Nya avsnitt kommer på tisdagar.

NÄSTA ARTIKEL