Snart premiär för Farmen 2023 – allt vi vet

Snart premiär för Farmen 2023 – allt vi vet om den nya säsongen

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad 27 december 2022 kl. 10:12 | Publicerad 22 december 2022 kl. 13:12
ANNONS
ANNONS

Snart drar sommarprogrammet i gång!

Snart har äntligen Farmen 2023 premiär på TV4 och C More. Här är allting vi vet om nya säsongen av den somriga tittarfavoriten.

Streamtopp

Som tittarna har väntat. I januari drar Farmen 2023 i gång. Då ska tolv nya deltagare flytta in på gården, där skåpen står näst intill tomma, för att leva ett med dagens mått högst primitivt liv.  

Ja, nya deltagare är redo att leva ett liv utan uppkoppling, smarta telefoner, el och rinnande vatten – precis som man gjorde på 1800-talet. Men vistelsen är också en tuff tävling som kräver både taktik och rackarspel. Nu börjar sommaren på Farmen!

Snart premiär för Farmen 2023 – allt vi vet om den nya säsongen
Anna Brolin leder nästa säsong av "Farmen". Foto: TV4 / C More.

Anna Brolin programledare för nya säsongen av Farmen 2023 – då har den premiär

Precis som vi är vana vid kommer den folkkära TV-profilen Anna Brolin att återvända för att leda programmet. TV4 har avslöjat att hon redan i starten av den nya säsongen ställer till med en tuff tävling som kräver teamwork.

Nu, lagom inför det nya året, har vi fått veta när vi kan se fram emot nästa vända av programmet. Farmen 2023 har premiär den 8 januari på TV4, TV4 Play och C More. Den linjära sändningstiden för premiären är klockan 20:00.

Du hittar information om alla medverkande i Farmen säsong 16 här.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL