Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sjölyckan säsong 4 – Detta vet vi

Sjölyckan säsong 4 – Detta vet vi

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 april 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 april 2021

Fortsättning oklar?

Just nu visas den tredje säsongen av Sjöyckan på C More. Blir finalen den 23:e april det sista vi får se av serien eller kommer det mer?

MER LÄSNING:

Recension – Sjölyckan (säsong 3)

I C Mores stjärnspäckade dramakomedi ser vi storheter som Henrik Schyffert, Malin Cederbladh, Anastasios Soulis och Shima Niavarani. Nu när den tredje vändan lider mot sitt slut är vi många som undrar ifall vi får se Sjölyckan säsong 4. Låt oss spekulera!

Ännu har inte C More bekräftat att vi får se mer av serien framöver. Men vad gäller dess tittarsiffror verkar intresset för serien vara fortsatt intakt: 

– "Miljonpublik! Kritikersuccé!" skriver seriens stora stjärna Henrik Schyffert i ett inlägg på Instagram. 

Med en sådan publik bör det förstås betraktas som en no-brainer att bygga vidare på produktionen. Felix Herngren som både skrivit manus och producerat har också sagt att man med stark grund att hålla en serie levande hur länge som helst. 

Så vad talar emot för att vi får se Sjölyckan säsong 4?

Här hittar du #filmhjälpen där du kan streama gratis film!

I dagsläget finns det ingenting konkret som säger att vi inte får se mer av serien. Men en farhåga fansen har är att teamet vill avrunda serien och sluta på topp. För visst är det så att man tidigt in på säsongen hintar man om en avrundning när Malin Cederbladhs karaktär Klara säger att den här sommaren kan bli barnens sista på Skärgården. Likaså är Schyffert inte känd för att göra långkörare, utan han tenderar att göra många olika projekt. I fallet Sjölyckan får vi helt enkelt vänta och se hur det blir med en eventuell fjärde säsong. 

Filmtopp håller dig uppdaterad om Sjölyckan säsong 4.

För mer läsning --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL