Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Veckans tv-premiärer

Robinson presenterar Ingenmansland – en ny ö där alla bär kedjor

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
20 mars 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
20 mars 2023

Nya säsongen fortsätter att överraska

I det andra avsnittet av Robinson 2023 presenteras tittarna för Ingenmansland, en ny ö som gör det tufft för deltagarna. Bland annat ska de alla bära kedjor.

Det råder inga tvivel om att vi står inför en ny Robinson-säsong full av överraskningar. I premiären presenterade programledaren Anders Lundin oss för det nya konceptet där Lag Nord och Lag Syd består av äldre respektive yngre deltagare. Därefter fick vi veta att båda lagen har varsin hemlig lagkapten. I det andra avsnittet får vi även veta att det finns ett Ingenmansland, en ny ö där alla bär kedjor.

Robinson presenterar Ingenmansland – en ny ö där alla bär kedjor
Foto: TV4.

Elin och Salam är först ut i Ingenmansland

Vanligtvis är vi vana vid att deltagare skickas till Gränslandet. När vi i det andra avsnittet av Robinson 2023 presenteras för Ingenmansland möts de ditresa deltagarna blott av en lapp, skriven av Anders, som berättar om deras nya upplägg:

– Att ni befinner er här i Ingenmansland betyder att ni blivit bortvalda. Att er lagkapen sett er som de minst kapabla i ert forna lag. Men än finns det hopp. Innan veckan är slut kommer en från Ingenmansland att återvända till Robinson. Till dess måste ni bida er tid. Välj en plats vid kedjan och lås fast er. Alla i Ingenmansland måste alltid vara låsta till kedjan.

Robinson presenterar Ingenmansland – en ny ö där alla bär kedjor
Elin Ambrosiani synar kedjorna i Ingenmansland. Foto: TV4.

De två deltagarna som först gör upp om att få en biljett tillbaka till Robinson-ön är Lag Nord-medlemmen Elin Ambrosiani, som skickades ut av Peter Andersson, och Lag Syds Salam al Zerkani som skeppades bort av Alva Trané.

Elin är 40 år och bor till vardags i Huddinge. Hemma jobbar hon som senior digital specialist, och har valt att ha med sig en flaska Hot Sauce som personlig sök. Salam är 36 år och håller vanligtvis till i Gustavsberg där han jobbar som uthyrare. Som personlig sak har han valt att med sig ett gummiband. 

Robinson presenterar Ingenmansland – en ny ö där alla bär kedjor
Salam al Zerkani tar på sig sina kedjor. Foto: TV4.

Medan Elin har en mer pepp inställning mot de utmaningar som väntar henne, är Salam mer häpen och bitter över att ha hamnat i Ingenmansland då han anser sig vara en av sitt lags starkare spelare.

– Jag är så förbannad, provocerad och besviken. Jag är absolut inte svagaste länken, säger Salam i dagens program och fortsätter:

– Jag kommer göra allt jag i min makt för att komma tillbaka till Robinson. För jag vill verkligen komma tillbaka och hämnas.

Vem av Elin Ambrosiani och Salam al Zerkani som kommer att ta sig tillbaka till "Robinson" 2023 får vi veta längre fram. Du följer programmet på TV4, TV4 Play och C More.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL