Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Premiär för Sveriges mästerkock VIP 2022 med Gudrun Schyman

Premiär för Sveriges mästerkock VIP 2022 med Gudrun Schyman

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
26 september 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
26 september 2022

Deltagarna kastas genast in i en tuff kamp

I dag, måndagen den 26 september, drar Sveriges mästerkock VIP 2022 igång. Bland den nya säsongens deltagare hittar vi den berömda politikern Gudrun Schyman.

Nu drar säsongsstarten för Sveriges mästerkock VIP 2022 igång. När svenska kändisar ska göra upp med varandra om vem som är bäst kock ligger det 100 000 kronor i prispotten att ge till valfri välgörenhetsorganisation. Bland de tävlande i år har vi politikerprofilen Gudrun Schyman, ex-fotbollsstjärnan Jesper Blomqvist och bloggaren Elsa Billgren.

Tidigare i veckan blev det känt att kocken Markus Aujalay hoppar av huvudprogrammet Sveriges mästerkock. Därför blir det här det sista vi ser av honom som jurymedlem i något av programmen. Vid sin sida har han Mischa Billing och Leif Mannerström, som anslutit än en gång för att bedöma kändisarnas insatser i köket.

Mer läsning:

Premiär för Sveriges mästerkock VIP 2022 med Gudrun Schyman
Gudrun Schyman, Mischa Billing och Jesper Blomqvist. Foto: Axel Diedrichs / Filmtopp Media.

När den nya säsongen går av stapeln blir det genast tufft i tävlingsköket. I den första utmaningen tävlar deltagarna två och två. Det gäller för dem att vara både fingerfärdiga och snabba eftersom det laget som först fixar fem kilo perfekta pommes frites vinner. Efter en svettig kamp ska kändisarna laga en paradrätt.

"Sveriges mästerkock VIP" 2022 sänds på måndagar klockan 20.00 på TV4. Premiären sänds den 26 september. I vanlig ordning kan du även streama programmet på C More.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL