Premiär för säsong 5 av Sjuksystrarna på Fredenslund på C More

Premiär för säsong 5 av Sjuksystrarna på Fredenslund på C More

  • C More
Sofie Landgren
21 februari 2023 kl. 16:02
ANNONS
ANNONS

Säsongsstart för den danska dramaserien

Dramaserie som utspelar sig i 50-talets Danmark när man börjar utbilda manliga sjuksköterskor. Bland studenterna finns överklassflickan Anna som kastar sig in i en utmanande studieperiod fylld av kärlek, ambitioner, medmänsklighet och tuffa beslut.

Säsongsstart för Sjuksystrarna på Fredenslund säsong 5
Sjuksystrarna på Fredenslund. Foto: SF.

Premiär för femte säsongen av "Sjuksystrarna på Fredenslund"

I dag är det säsongsstart för den femte säsongen av den danska dramaserien Sjuksystrarna på FredenslundC More, TV4 Play och Sjuan. Dramaserien utspelar sig i 50-talets Danmark där man börjat utbilda manliga sjuksköterskor. Bland studenterna finns även överklassflickan Anna som kastar sig in i en utmanande studieperiod fylld av kärlek, ambitioner, medmänsklighet och tuffa beslut.

säsongsstart för Sjuksystrarna på Fredenslund säsong 5
Sjuksystrarna på Fredenslund. Foto: SF.

En säsong fylld av dramatik

När vi kliver in i säsong fem ligger Fredenslund under ombyggnad, och fröken Madsen är missnöjd med allt oljud det medför. Medan Nina försöker att dölja hur långt gången hon är i sin graviditet är Bent i full gång med att hitta på barnnamn. En rutinoperation går snett, till stor förtvivlan för både doktor Neumann och Anna. Samtidigt blir en gammal vän till föreståndarinnan inlagd på sjukhuset. Säsong fem av Sjuksystrarna på Fredenslund består av 6 avsnitt som har en avsnitts-längd på ca 40 minuter vardera.

Missa inte säsongsstarten av Sjuksystrarna på Fredenslund som har premiär idag på C More, TV4 Play och den visas även linjärt på Sjuan kl 21.00.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL