Linda Lindorff, programledare Min mamma, din pappa och Lukas Orwin, husvärd

Premiär för Min mamma, din pappa – så var första avsnittet

  • C More
08 mars 2023 kl. 07:03

Dags att träffa kärlek på nytt

En grupp förväntansfulla singelföräldrar intar Villa Kärleksudden i premiären av "Min mamma, din pappa" på TV4 och TV4 Play. Här ska de bo tillsammans och dejta varandra med hjälp av relationsexperter, men vad de inte vet är att en bit bort sitter deras barn redo att bevaka det hela och agera kärleksproffs.

OBS! Artikeln beskriver händelserna i det första avsnittet av "Min mamma, din pappa".

Linda Lindorff leder det nya dejtingprogrammet Min mamma, din pappa på TV4 och TV4 Play. I programmet får vi följa ett gäng kärlekstörstande singelföräldrar som flyttar in i Villa Kärleksudden, där de hoppas på att kunna hitta den rätta. 

Dejtingprogrammet är dock inte utan en avgörande twist – bara ett stenkast bort från föräldrarna befinner sig deras barn för att övervaka varje steg de tar. Såväl pinsamma ögonblick som öppenhjärtiga bekännelser väntar när barnen agerar kärleksexperter och bestämmer vem som får dejta vem.

Äntligen premiär för det nya dejtingprogrammet Min mamma, din pappa! 

Mim mamma din pappa 7 deltagarna
Programledare Linda Lindorff pratar med deltagarna. Foto: TV4.

I det allra första avsnittet av Min mamma, din pappa får vi träffa deltagarna som anländer till villan där singelföräldrarna ska får lära känna varandra och gå på dejter. Under tiden som singelföräldrarna bor i "Villa Kärleksudden" får de stöd av relationsexperter som vägleder dem på deras resa mot att hitta kärleken. Men singelföräldrarna inte var medvetna om att deras barn är faktiskt de “relationsexperter” som ska stötta och guida dem.

Det gick bra med första dejten – men en av dem blir utan partner

Det är dags att rulla igång de första dejten för deltagarna. Så här långt in i programmet finns det sju deltagare, vilket innebär att en av dem kommer att bli över och får vara ensam för dagen.

Personerna som “relationsexperterna” har valt som ska gå på dejt är Mathilda Segerstad, 47, som ska går på en spa-dejt med Emil Berger, 47; Pia Hjälmkrona, 58, som ska gå på målardejt med Stefan Brodin, 54, och  Jessica Grusell, 54, som ska får en romantisk vindejt tillsammans med Jussi Ora, 56. Det innebär att Jesper Andersson, 51, blir utan partner medan de andra försvinner iväg på dejt.

– Lite nyfiken på vilka de (relationsexperter) är. De ser och hör saker som inte andra ser kanske. Skulle vara kul att veta vad det är som gör att de just valt ut de paren då, säger Jesper.

Mathilda och Emil kramar efter spa-dejten
Mathilda och Emil kramar efter spa-dejten. Foto: TV4.

Under dejterna för de tre paren har deras barn fått i uppdrag att hjälpa dem genom att öka romantiken eller stjälpa dem genom att döda stämningen. När Mathilda och Emil njuter av spa-dejten kommer husvärden Lukas Orwin in och ger paren ett massage-kit. Men det gick inte som helt som “relationsexperterna” trodde. 

– Här masseras vi inte på första dejten, liksom what the f*ck? säger Mathilda.

Stefan och Pia målar
Stefan och Pia målar på första dejten. Foto: TV4.

Men det gick bättre för ett annat par – Pia och Stefan. Barnen valde att skicka vin och choklad till paret under deras dejt och Stefan tyckte att han och Pia har en hel del gemensamt, medan Pia tycker att Stefan är hennes typ.

– Jag såg honom direkt. Han är my kind of guy, säger Pia.

I nästa avsnitt kommer vi får ser Jessica och Jussis första dejten och mycket mer.

"Min mamma, din pappa" har premiär på TV4 Play och TV4 i dag den 8 mars.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL