Premiär för Gangs of London säsong 2

Premiär för Gangs of London säsong 2

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad 19 november 2022 kl. 10:11 | Publicerad 18 november 2022 kl. 16:11
ANNONS
ANNONS

London ska nu slitas upp på nytt

När har "Gangs of London" säsong 2 premiär? En fråga fansen fått ställa sig alldeles för länge. Nu ser vi äntligen ljuset i slutet av tunneln.

Väntan har varit lång, men om bara ett par dagar kan vi äntligen bänka oss framför premiären av Gangs of London säsong 2. Precis som den första säsongen, kommer även den nya att visas på C More.

Den våldsamma brittiska serien tog världen med storm när den kom ut 2020. Mycket på grund av The Raid-regissören Gareth Evans fläskiga actionscener som fullständigt blåste rent tittarna, och belönade den första säsongen med en Emmynominering. Men inbakat i alla hårdkokta scener fanns även en spännande story om ett London som är slitet i stycken av ett rådande maktkrig mellan olika kriminella organisationer. Därför är förväntningarna höga på Gangs of London säsong 2 som snart får sin efterlängtade premiär på svensk mark.

Premiär för Gangs of London säsong 2
Joe Cole och Sope Dirisu. Foto: Sky TV.

Gangs of London säsong 2 premiär – detta händer

När vi kliver in i seriens andra säsong är det mycket som har hänt. Det är nu ett annat gäng som driver London, och det är inte alla som är nöjda med den saken. Därför inleds ett uppror, som riskerar att öppna för ett storskaligt krig i huvudstaden med direkt farliga grupperingar. Tidigt in på säsongen presenteras även ett hämndspår när Billy Wallace gör sin comeback. 

Känslan är att fansen kommer gilla även den här säsongen. Den har nämligen redan haft sin internationella premiär, och reaktionerna bådar gott. På filmdatabasen IMDb kan vi se att det första avsnittet har hela 8.2/10 i betyg av dess användare, vilket indikerar att produktionen inte slår av på takten. När serien återvänder återser vi dess stora stjärnor som Sope DirisuJoe Cole, Michelle Fairley och Brian Vernel

"Gangs of London" säsong 2 har premiär i Sverige måndagen den 22 november.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL