Padeldrömmar säsong 2 – detta vet vi

Padeldrömmar säsong 2 – detta vet vi

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad 16 februari 2023 kl. 14:02 | Publicerad 15 februari 2023 kl. 15:02

Väntar mer humor i padelhallen?

Den svenska komediserien "Padeldrömmar" går i mål med sin första säsong – vilket leder till frågan om vi kommer att få se även en säsong 2 av Erik Haags serie.

"Padeldrömmar" är komediserien C More, TV4 och TV4 Play med Erik Haag, Björn Gustafsson och Arantxa Álvarez i tre av huvudrollerna.

Serien handlar om Fabian (Gustafsson) och Hasse (Haag), ägarna av en sliten gammal badmintonhall, som bestämmer sig att som sist i ledet omvandla den till en padelhall. Problemet för duon är givetvis att det redan existerar en handfull liknande verksamheter i deras lilla hemstad – som dessutom varit betydligt snabbare på bollen. Bättre blir det inte när stadens "Padelkung" får nys om deras planer.

Den första säsongen av Padeldrömmar går i mål med sitt sjätte avsnitt den 17 februari. För dig som har fastnat för serien har Filmtopp försökt bedöma chanserna för att även en andra säsong ska bli av.

När kommer Padeldrömmar säsong 2?

I skrivande stund har TV4 inte annonserat en säsong 2 ännu, och hoppas du på fler avsnitt har du dessvärre all anledning att vara orolig. Padeldrömmar har nämligen inte rosat marknaden sedan sin premiär. Filmtopp delade exempelvis ut lägsta möjliga betyg till serien, och detsamma gjorde Göteborgs-Posten. Fler bottenbetyg har dessutom trillat in från en rad olika håll. Till råga på det har serien ett uruselt betyg på IMDb (4,1 i detta nu).

Baserat på reaktionerna ser det ut att vara en fråga om någon ens vill ha en uppföljande säsong av serien. Det ska säga att detta inte nödvändigtvis är anledning nog för TV4 att lägga Padeldrömmar i papperskorgen, men det är knappast en bra indikation. Det som skulle kunna rädda serien är att den lockar tittare och eventuellt har samlat på sig en gedigen följarskara i det tysta.

Filmtopp uppdaterar dig med ny information så fort vi vet mer.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL