The Good Wife säsong 4, 5, 6 och 7 – detta vet vi

Nu finns alla säsonger av The Good Wife på C More

  • C More
Uppdaterad kl. 14:02 | Publicerad 21 februari 2022 kl. 14:02

Streama alla sju säsonger

I dag, den 21 februari, släpper C More de två sista säsongerna av "The Good Wife".

I The Good Wife får vi följa Alicia Florrick (Julianna Margulies), som är gift med distriktsåklagaren Peter (Chris Noth). Hon lever ett relativt stillsamt liv som hemmafru, men när hennes make hamnar i fängelse efter sin involvering i en prostitutionshärva förändras hennes liv. Alicia måste nu återvända till den karriär hon lämnade för Peters skull, och börjar jobba som advokat. Förutom allt nytt som det innebär att börja jobba igen efter tretton år måste hon också hantera både Peters svek, samt de konsekvenser som detta innebär.

Serien sändes mellan 2009-2016 och hyllades enormt av kritiker. Vissa påstod till och med att den är "TV:s sista stora drama", och serien vann även fem Emmys. 2017 hade spinoff-serien The Good Fight premiär, vars sjätte säsong är planerad att släppas någon gång under året. I den återvänder karaktärerna Diane Lockhart (Christine Baranski) och Luca Quinn (Cush Jumbo) från The Good Wife.  

Det finns totalt 156 avsnitt av serien, utspridda över sju säsonger. C More har släppt säsongerna veckovis, och nu har det alltså blivit dags för de två sista.

Alla avsnitt av The Good Wife går nu att streama på C More.

Nedanför kan ni se en trailer för den sista säsongen:

MER LÄSNING:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL