Morden i Sandhamn säsong 9 – Detta vet vi

Morden i Sandhamn säsong 9 – Detta vet vi

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad kl. 09:58 | Publicerad 22 augusti 2022 kl. 07:00

Framtiden osäker (men ändå säker) för Morden i Sandhamn

Nu finns äntligen hela den nya säsongen att streama på C More. Men hur ser statusen ut för Morden i Sandhamn säsong 9?

Med Gåsmamman, Morden i Sandhamn och Heder är Alexandra Rapaport en av våra största svenska TV-stjärnor. Nu finns hela den åttonde säsongen av Morden i Sandhamn att streama på C More och snart kommer den stora finalen i Gåsmamman.

Den nya säsongen av Morden i Sandhamn består av sex stycken avsnitt på 43 minuter vardera. Utöver Rapaport återser vi favoriter som Gustaf Hammarsten och Nicolai Cleve Broch, som denna gången ska kämpa med nya brottsfall och privata bekymmer. I stormens öga ser vi också Johan Widerberg som konsttjuven Sylvester – han gör en precis lika bra roll som alltid.

Morden i Sandhamn säsong 9 inte bekräftad

Än så länge har C More inte gått ut med något officiellt utlåtande om det blir mer av Morden i Sandhamn, men vi på Filmtopp är inte särskilt oroliga. Serien har blivit en stor tittarfavorit och den nya säsongen har gått hem hos fansen.

Men eftersom C More inte har gått ut med något officiellt kan vi bara vara 99,99 procent säkra på att en fortsättning följer. Inte heller finns det någon information på IMDb.

Om den nya säsongen blir verklighet (vilket vi alltså känner oss trygga med) kommer den att släppas lagom till sommaren nästa år.

Som vanligt håller vi er uppdaterade så fort vi vet mera.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL