Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Premiär för nya Gåsmamman

Nya filmer och serier på C More i augusti 2022

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 juli 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 juli 2022

Sista säsongen av "Gåsmamman" med bland månadens premiärer

I augusti månad släpper C More den efterlängtade sista säsongen av "Gåsmamman", nya avsnitt av "Morden i Sandhamn" och ett gäng ytterligare titlar. Här är alla nya filmer och serier på C More i augusti 2022!

Streamingtjänstens kommande originalproduktioner

Morden i Sandhamn, säsong 8 – premiär 8 augusti

Nya filmer och serier på C More i augusti 2022
Foto: C More.

När vi återvänder till Sandhamn står Nora inför många förändringar, både privat och i arbetslivet. Hon är numera åklagare för brottmål och med sig på nya jobbet har hon sin trogna assistent Pär. Kemin mellan Nora och Alexander finns absolut kvar, men Alexander försöker i första hand att lappa ihop sitt förhållande med Vicky, inte minst för Tors skull. Samtidigt blir Nora uppvaktad på annat håll. 

Gåsmamman, säsong 6 – premiär 29 augusti

Nya filmer och serier på C More i augusti 2022
Foto: C More.

När den sista säsongen inleds har Sonja precis flytt från polisen och hennes familj hotas nu från fler håll än någonsin. Vera Kronstedt och Benjamin Gerafi fortsätter att angripa allt som Sonja håller kärt för att komma åt henne. Familjen återförenas, men pressen som de har levt under så länge börjar ta ut sin rätt och sammanhållningen hotas. Hur ska de kunna ta sig tillbaka till ett liv i frihet?

Filmer och dokumentärer på C More i augusti 2022

All inclusive – 1 augusti

En resa till Kroatien med familjen för att fira Ingers (Suzanne Reuter) 60-årsdag lät som en bra idé ända tills hon kom på sin man med att vara otrogen. Det slutar med att Inger reser själv med sina vuxna döttrar, ordentliga Malin (Jennie Silfverhjelm) och struliga Tove (Liv Mjönes), som gör allt för att muntra upp henne. Dramakomedin All Inclusive bygger på den danska filmen med samma namn.


John Wick: Chapter 2 – 1 augusti

Nya filmer och serier på C More i augusti 2022
Foto: Summit Entertainment.

Keanu Reeves är tillbaka i uppföljaren till actionsuccén. Den legendariske yrkesmördaren John Wick har dragit sig tillbaka, men när en före detta kollega har planer på att ta över en internationell kartell tvingas han ut från sin tillflyktsort för att återgälda en skuld. Bunden av en blodsed måste John bege sig till Rom där han ställs inför några av världens farligaste mördare.

Håkan Hellström - 20 år i rampljuset – 9 augusti 

En av Sveriges främsta artister firar tjugo år i rampljuset. Denna dokumentär, som nu presenteras i en 30 minuter längre version, bjuder på en unik inblick i Håkan Hellströms karriär, från studentrummet och källarband till de stora scenerna. Håkan berättar om sin musikaliska resa men vi får även höra om pressen av att ständigt vara påpassad och bli berömd samt att gå sin egen väg.

Hotell Transylvanien 3 - En monstersemester – 15 augusti 

Nya filmer och serier på C More i augusti 2022
Foto: Sony Pictures Releasing.

I Hotell Transylvanien 3 får vi följa med vår favorit-monsterfamilj på lyxkryssning – en chans för Drac och familjen att ta lite välbehövlig semester - spela monster-volleyboll, göra exotiska utflykter och jobba lite på månbrännan. Men drömsemester blir en mardröm när Mavis inser att Drac fallit för den mystiska kaptenen Ericka, som dessutom ruvar på en farlig hemlighet.

Flera nya filmer och dokumentärer på C More i augusti 2022

Smurfarna – 1 augusti

Smurfarna 2 – 1 augustiSmurfarna: Den försvunna byn – 1 augusti


My Spy – 2 augusti


Click – 2 augusti


The Commitments – 2 augusti

Huvudjägarna – 2 augusti

A Dog's Purpose – 3 augusti 


The Post– 3 augusti 


En gång i Phuket – 4 augusti 

Tre sekunder – 4 augusti 


Bamse och tjuvstaden – 5 augusti 

100 steg från Bombay till Paris – 5 augusti 


The Hunger Games – 5 augusti 


The Hunger Games: Catching Fire – 5 augusti 

The Hunger Games: Mockingjay - del 1 – 5 augusti 

The Hunger Games: Mockingjay - del 2 – 5 augusti 

Berts dagbok – 5 augusti 

Prästen i paradiset – 6 augusti

Ted - För kärlekens skull – 8 augusti 

Pakten – 7 augusti 

I, Tonya – 10 augusti 


Need for Speed – 11 augusti 

Comedy Queen – 12 augusti 

Kick-Ass – premiär 12 augusti

Mitt stora feta grekiska bröllop – 13 augusti 

Children Of Men – 13 augusti 

Our Friend – 14 augusti 


How It Ends – 1 augusti 

Projekt Z – 26 augusti

Erna i krig – 29 augusti

Nya serier på C More i augusti 2022

The Girl in the Woods – 3 augusti

The Girl in the Woods är en fantasyinspirerad skräckserie om en grupp tonåringar i Oregon som måste kämpa för sina liv när övernaturliga faror sprider sig i deras närområde. Allt börjar med att en ung tjej plötsligt dyker upp i småstaden West Pine. Hon påstår sig ha flytt från en kult vars syfte är att skydda mänskligheten från lömska demoner som lurar bakom en mystisk dörr inne i skogen.

Mord i paradiset – 4 augusti 

Nya filmer och serier på C More i augusti 2022
Foto: BBC.

Brittisk kriminalserie. En principfast kriminalpolis från London skickas till den avslappnade paradisön Saint Marie i Karibien för att utreda brott. Han är dock inte så förtjust i varken solen, havet eller sanden som omger honom varje dag.

Hudson & Rex – 29 augusti 

Kanadensisk kriminalserie från 2019. Polisen Charlie Hudson är lysande i brottsutredningar, men inte alltid så lätt att ha att göra med. Till sin hjälp i jobbet har han polishunden Rex, som med sitt skarpa luktsinne och stora lojalitet blir Hudsons perfekta partner. I actionpackade Hudson & Rex följer vi den ostoppbara duon när de kämpar för att lösa svåra brottsfall.

Flera nya serier på C More i augusti 2022

Nya filmer och serier på C More i augusti 2022
"Fargo". Foto: FX.

Five Bedrooms, säsong 2 – 8 augusti 

Dag och natt – 11 augusti 

From – premiär 16 augusti 

Kvarsittningsklubben, säsong 3 – 19 augusti

Victoria's Secret: Änglar och demoner – 21 augusti 

Fargo – 22 augusti

Vanishing Act – 29 augusti

The Sounds – 31 augusti

Nya titlar från Walter Presents


Otrohet (Overspel), säsong 2 – 8 augusti 

Fotografen Iris och advokaten Willem möts av en slump och blir direkt attraherade av varandra, men båda är gifta och har barn. Samtidigt som de försöker hantera sina starka känslor blir både de och deras familjer inblandade i en härva av korruption, lögner och mord. Den nederländska dramathrillern Otrohet (Overspel) ingår i Walter Presents, ett urval handplockade kvalitetsserier från hela världen.


Trauma – 22 augusti

Fransk dramathriller om polisen Adam Belmont som vaknar upp med minnesförlust efter att ha blivit skjuten i huvudet. När han inser att en ung kvinna har blivit bunden och terroriserad i hans källare drabbas han av självtvivel. Tänk om seriemördaren han har jagat i själva verket är han själv? Trauma är en del av Walter Presents-utbudet som består av handplockade kvalitetsserier från hela världen.

Höjdpunkter från Britbox

Nya filmer och serier på C More i augusti 2022
"Innan vi dör". Foto: C More.

Steam Train Journeys – 3 augusti 

Håll med om att det är något speciellt med ånglok som triggar igång fantasin. I Steam Train Journeys får tittarna komma ombord på tåget och följa med på en fängslande resa med Storbritanniens fantastiska historiska ångtåg, längsmed svindlande vacker kustlinje i South Devon till lantliga jordbruksmarker i Wales och attraktioner som lockar hela familjen i East Lancashire.

Innan vi dör – 10 augusti

Innan vi dör är en svensk dramathrillerserie med Marie Richardson och Adam Pålsson. För två år sedan anhöll polisen Hanna sin egen son för knarklangning och nu vill han inte längre veta av henne. När Hannas älskade kollega försvinner inser hon att ett brutalt och djävulskt iscensatt maktövertagande är på gång i den undre världen.

Reel Britannia – 17 augusti 

Dokumentärserie i fyra delar som berättar historien om brittisk film från 1960 fram till 2010. Reel Britannia visar hur bioduken speglat samhällsutvecklingen i Storbritannien och utforskar formandet av den brittiska filmens identitet. Dokumentären är skapad av regissören Jon Spira och producenten Hank Starrs. 


The Thief, his Wife and the Canoe – 23 augusti

I den här förbluffande brittiska true-crime-miniserien får vi följa paret Anne och John Darwin och deras minst sagt ovanliga plan för ett försäkringsbrott. Genom att iscensätta sin egen död skulle John Darwin kunna undvika konkurs och ge de efterlevande tillgång till hans livförsäkring. Men Anne Darwin blir allt för insnärjd i lögner inför såväl polisen, försäkringsbolagen och deras sörjande söner. 

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL