KLART: Då har Morden i Sandhamn 2023 premiär

Morden i Sandhamn säsong 10 – Detta vet vi

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad 04 maj 2023 kl. 09:05 | Publicerad 17 april 2023 kl. 07:04

Räkna med fortsättning på långköraren!

Nu går den nionde säsongen av dramat med Alexandra Rapaport i mål. Kan vi förvänta oss att se "Morden i Sandhamn" säsong 10? Säsongsfinalen vittnar om fortsättning!

Den nionde säsongen av en av C Mores mest älskade dramaserier är avrundad. Fansen är nu ivriga på att få veta vad statusen är på Morden i Sandhamn säsong 10. Kommer den att bli av?

Som saker och ting står sig just nu kan vi inte med säkerhet säga att det kommer en tionde säsong av Morden i Sandhamn, detta eftersom att C More inte bekräftat att den är på väg. Men sett till hur saker och ting slutar i den nya säsongen är det väl inget snack om saken: en fortsättning måste bara komma. 

MER LÄSNING: Svenska kriminalserier du måste se!

Cliffhanger vittnar om Morden i Sandhamn säsong 10

Läsare har hört av sig till Filmtopp för att fråga hur många avsnitt den nya säsongen består av då de vill veta om den verkligen kan sluta på det vis som den gör. Mycket riktigt är det så att den nionde säsongen består av sex avsnitt. Vi får därför vänta med spänning på att se hur det går för Noras kärlek Alexander, som i säsongens allra sista sekvens rör sig mot döden på sjukhussängen. 

Tittar vi vidare på reaktionerna hos de tittare som följer Alexandra Rapaport på Instagram är det tydligt att de kräver en fortsättning:

Så här skriver ett urval av dem i kommentarsfältet: 

– Behöver ny säsong nuuu

Hoppas på en ny säsong asap 🔥❤️det kan ju inte sluta sådär. Man har ju bara väntat på att Nora och Alexander ska förstå att dem hör ihop. Sen när dem gör det så ska han dö 😢❤️❤️❤️ men det är kanske det ni vill tro och sen kommer säsong 10 och han överlevde 😍

– Vad gör ni mot oss????? Måste ha en ny säsong nu!!!!

– Ja men det kan inte sluta såhär, det vet ju du också @rapaportalexandra 🙌

– Ni måste släppa en till säsong för är helt confused

Morden i Sandhamn säsong 10 – Detta vet vi
Foto: C More.

I en intervju med Aftonbladet kommenterade Rapaport själv engagemanget från fans:

– Jag är både förvånad och glad över att det varit sådant påslag i sociala medier. Jag är överhopad av kommentarer, både kärlek och upprördhet, säger hon enligt tidningen. Det verkar som serien fyllt en större funktion än tidigare i dessa dystra tider med vinter, krig och lågkonjunktur.

Hon får också en konkret fråga om det blir en tionde säsong av Morden i Sandhamn, men ger ett hemlighetsfullt svar:

– Jag vet, men jag får inte prata om det blir något mer eller inte.

Även om Rapaport inte säger det rakt ut låter det onekligen som om någonting är på gång bakom kulisserna...

När kommer Morden i Sandhamn säsong 10?

Om det nu blir en tionde säsong av serien, vilket vi räknar kallt med, så förväntar vi oss att se den antingen under våren eller sommaren 2024. Tidigare säsonger nämligen släppts antingen i april eller augusti månad. 

Filmtopp håller dig uppdaterad om vad som händer på den populära seriens front.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL