Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Morden i Helsingör säsong 3 – Detta vet vi

Morden i Helsingör säsong 3 – Detta vet vi

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
05 juli 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
05 juli 2021

Får vi mer av det populära kriminaldramat?

Är du en av de som bingeat Morden i Helsingör och längtar efter mer? Detta vet vi om seriens fortsättning!

MER LÄSNING:

Många är vi som älskar att gotta oss i mysiga deckare, i synnerhet under sommaren. Morden i Helsingör (på danska: Sommerdahl), som finns att streama i sin helhet på C More, har blivit en av de stora favoriterna i Norden just nu. Så kommer vi att få följa fler spännande utredningar längre fram?

Ja, det kommer vi. Morden i Helsingör säsong 3 är beställd!

Det är Dynamic Television själva som gått ut med nyheten att vi får se en tredje säsong av deras omtyckta danska serie. Arbetet på säsongen inleddes dessutom i maj och är igång för fullt. Med det sagt har fansen mycket att se fram emot. Planen är att släppa nästa klump med avsnitt i starten på 2022.

Spänningen trappar upp i Morden i Helsingör säsong 3

Dynamic Television flaggar för att den tredje säsongen kommer att bli ännu mer nervkittlande när Dan fortsätter att jaga farliga kriminella tillsammans med sin nära vän. Fallen kommer att vara mer krävande än någonsin och därför blir även kampen om att ta hand om sitt privatliv desto tuffare den med. 

Den nya säsongen får en ny regissör i Rumle Hammerich som arbetat på Young Andersen och Bron. Han sällskapas av filmfotografen Rasmus Arrildt vars mest kända verk är internationella The Killing och A Discovery of Witches

Filmtopp håller dig uppdaterad om senaste nytt kring serien.

NÄSTA ARTIKEL