Markus Edensky om lögnen i Robinson: "En stor tyngd i mitt hjärta"

Marcus Edensky om lögnen i Robinson: "En stor tyngd i mitt hjärta"

  • C More
Axel Diedrichs
Uppdaterad kl. 09:10 | Publicerad 28 mars 2023 kl. 06:00

Går till botten av situationen med lagkamraten Oskar Hammarstedt

Trots att han är tillbaka i "Robinson" 2023 är Marcus Edensky fortsatt sårad över hur Lag Syd behandlat honom. Han kallar det för "en stor tyngd i mitt hjärta" och lyfter saken med Oskar Hammarstedt.

SPOILER-ALERT: Artikeln innehåller händelser från tisdagens avsnitt av "Robinson" 2023 (28:e mars). Läs inte vidare om du ännu inte sett avsnittet.

Det har varit en omtumlande start för Marcus Edensky Robinson 2023. Efter att ha kommit tillbaka till ön och sitt Lag Syd, och vunnit en tävling med dem, är han fortfarande besviken på att han tidigare blivit utskickad av gruppen.

– Glädjelyckan, visst, när vi vann. Men det var svårt att vara glad även efter den vinsten. Jag kommer fortsätta att kämpa för laget och jag kommer leverera på tävlingar. Men, med en stor tyngd i mitt hjärta, säger Marcus efter vinsten.

Foto: TV4.

Marcus Edensky i öppenhjärtligt samtal med Oskar Hammarstedt

Efter tävlingen tar Marcus Edensky kontakt med Oskar Hammarstedt för att dela med sig av sina känslor. Han berättar om hur tungt det kändes för honom när han fick höra att Oskar stöttade lagkapten Alva Tranés beslut om att skicka ut honom med motiveringen att han är den svagaste länken.

– Jag tycker att vi klickade superbra på intressenivå, men på personlighetsnivå skulle jag vilja se mer humbleness, säger Oskar till Marcus och menar att han är en "extremt ödmjuk" person i jämförelse med Marcus. 

Efter att ha fått höra Oskars ord lovar Marcus att försöka ta in sin omgivning och lyssna på de andra mer. Således landar samtalet i en hoppfull ton där de kramar om varandra och nu ska blicka framåt tillsammans. 

Du följer "Robinson" 2023 på TV4, TV4 Play och C More.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL