Marko & Irma säsong 2 – detta vet vi

Marko & Irma säsong 2 – detta vet vi

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad 14 februari 2023 kl. 12:02 | Publicerad 13 februari 2023 kl. 13:02
ANNONS
ANNONS

Får vi se mamma och son Lehtosalo i rutan tillsammans igen?

Den första säsongen av "Marko & Irma", där vi får en inblick i livet hos Marko "Markoolio" Lehtosalo och hans mamma Irma, går mot sitt slut. Filmtopp har undersökt vad programmet har för chanser att förnyas med ytterligare en säsong.

"Marko & Irma" är det hjärtevärmande programmet på TV4, TV4 Play och C More där vi fått hänga med Marko "Markoolio" Lehtosalo och hans mamma Irma Lehtosalo i deras vardagsliv i samband med ett husbygge för den sistnämnda av dem.

Programmet har lyckats charma en stor mängd tittare med hjälp av den genuina och i grunden varma relationen (bådas heta temperament till trots) mellan Marko och Irma. Samtidigt som husbygget på Ingarö i Stockholms skärgård har legat som ramverk för realityserien, har vi också fått utforska duons mor-son-relation genom vardagsbekymmer, utflykter och andra spännande upptåg.

När den första säsongen av Marko & Irma nu går i mål, och med tanke på hur många som har släppt in dem i sitt hjärta under programmets gång, har vi tagit en titt på förutsättningarna för en säsong 2 av programmet.

När kommer Marko & Irma säsong 2?

I skrivande stund har TV4 inte annonserat om det blir en fortsättning eller ej på Marko & Irma eller inte, så vi lämnas med spekulationer i dagsläget. Trots bristen på information om vad som väntar framöver, finns det vissa parametrar vi kan bedöma för att sia om en säsong av Marko & Irma.

Att programmet blivit så pass populärt som det är kan endast ses som ett gott tecken för den som hoppas på nya avsnitt. Irma Lehtosalo tycks ha gått rakt in i hjärtat på många hemma i tv-sofforna, tack vare sin färgstarka personlighet. Marko har dessutom en stor följarskara sedan tidigare och tillsammans har duon onekligen en förmåga att charma tittarna på ett sätt som är omöjligt att värja sig för.

Den framgångsrika dynamiken mellan Marko och Irma borde vara anledning nog för att TV4 åtminstone ska överväga en fortsättning på programmet. Omaka konstellationer – som i det här fallet har ett villkorslöst kärleksband mellan varandra i form av att vara mor och son – har många gånger visat sig vara framgångsrikt i tv-rutan. Även om husbygget går i mål under den första säsongen är det därför inte otänkbart att vi skulle kunna få följa med Marko och Irma på nya äventyr i en eventuell andra säsong.

Det finns alltså inget definitivt svar på om det kommer en säsong 2 av "Marko & Irma" eller ej – men det finns all anledning att hoppas på en fortsättning.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL